maandag 24 februari 2014

Urban Decay Naked 3 palet - door Nikita

Kennen jullie gastblogster Nikita al?
Er is weer een nieuwe hype in beautyblog land, eentje die ik niet aan mij voorbij kon laten gaan. Ik had al het Naked 1 palet, maar naked 2 heb ik aan mij voorbij laten gaan. Toen ik zag dat Naked 3 uit was en ik wist meteen dat ik hem moest hebben. Prachtige roze tinten die ik natuurlijk aan jullie wil tonen.

Oh, hoe blij was ik toen ik dit pakketje thuis zag ! Een superleuk cadeautje voor mijzelf !

Het pakketje


De inhoud: Vreugdedansje toen ik het opendeed. Het was wel goed verpakt met weinig inpak materiaal. Het zat met plastiek vastgeplakt aan karton. Het zit dus in het midden van de doos en kan niet verschuiven.
Het was dus  niet stuk toen ik het aankreeg via de post.

Het product


Toen moest ik wachten tot de volgende dag om mooie foto's te maken zodat jullie konden meegenieten. Zelf vind ik dit palet een pracht. Ik bedoel, zelfs de binnenkant van het doosje is prachtig. Op de achterzijde zie je wat je erbij krijgt: een kwast en samples van de verschillende soorten oogschaduwprimer van urban decay.


De kwaliteit is zoals we gewoon zijn van Urban Decay. Heel goede pigmentatie, fijn om mee te werken, goed om te blenden etc. De kwast vind ik eigenlijk wel handig in gebruik. De ene zijde gebruik je om je oogschaduw aan te brengen, de andere om te blenden. Het is niet handig om op te bergen, maar ik denk wel ideaal om mee op vakantie mee te nemen.

Nu even een close-up met swatches van de kleuren per vier:


Ik ben alvast verkocht, ik vind het super om er mooie looks mee te maken zeker in combinatie met het Naked 1 palet. Omdat de kleuren neutraal zijn kan je er ook zachte looks mee maken voor overdag alsook fellere looks voor 's avonds.

Ik heb de bestelling geplaatst bij HQ hair.com. Je betaalt er geen verzendkosten. Het palet kost wel iets meer dan in het echt, het kostte mij 46 en iets, omdat het maar één euro meer is vond ik dat dus geen probleem zeker aangezien er geen verzendkosten bij waren en ik heb het vrij snel thuis gekregen. Het probleem bij online shoppen, omdat de Naked 3 zo populair is, is dat het palet overal uitverkocht is alsook op HQ hair momenteel. Dan heb je de keuze om naar het buitenland te gaan (citytrip naar frankrijk of engeland als excuus) en daar het palet te bemachtigen of om de site in de gaten te houden.

Urban decay Naked palette 3 - +- 45 Euro HQ hair

En gaan jullie voor de Naked 3 of toch niet ?
© Laupropos | All rights reserved.