zaterdag 29 maart 2014

After beauty comes fashion - Lente moodboard

De lente! Ik zou een tijdje kunnen doorgaan over hoe mooi de bloemen worden, hoe fijn het weer wordt en hoe blijer mensen er bij lopen, maar daar gaat het artikel niet over. Deze keer gaat het over mode, want na beauty comes fashion!

1. Pasteltinten en bloemetjes zijn deze lente helemaal in. Ook een leuke vintage en overdreven ronde bril kan ermee gecombineerd worden. Het geheel werk je af met een simpele riem om je taille beter te laten uitkomen en met een neon tasje. Het haar kan los gedragen worden, hoe wilder hoe liever.
2. En alweer bloemetjes met een ronde bril. De bril kan je pimpen door er wat valse bloemen op te kleven voor een extra lente gevoel. Nog eens extra bloemen op de diadeem en you're good to go. Het liefst geen nylonkousen bij de broek, maar blote billen. Geef ze maar wat zuurstof.
3. Helaas kan het in de lente ook regenen, dus de sweater of trui is nooit ver weg. Je kan deze altijd in je tas houden om dan boven het jurkje te trekken als het nodig is. Grijs valt te combineren met heel wat jurkjes, dus dat is een aangeraden kleur.
4. Ik zie meer en meer van deze rugzakjes de kop opsteken. Astec printjes zijn nog niet helemaal verdwenen en kunnen dus nog gedragen worden.
5. Op wat meer donkere dagen kan je wat meer donkere kleuren aan. Een fris, wit lentetopje in kant houdt het toch nog in de lentesfeer.
6. Jurkjes met bloemen, duh. Ook een hoedje valt goed te dragen, want je snoetje moet beschermd worden voor de eerste zonnestralen. Daarbij staat het enorm leuk.
7. Veel lichtblauw te bekennen, hoe meer hoe liever. Statement kettingen blijven ook in, vooral de pastelkleurige.
8. Pastel, bloemen en een ronde bril. Hoe kan het ook anders, maar dan wel in lila.
9. Mintkleurige boekjes.
10. Sneakers met een drukke, maar liefelijke kleur, print.
11. De haarbanden met bloemen komen ook dit jaar terug. Goed te combineren met de eerdere jurkjes, maar ook een simpele outfit kan je ermee opfleuren. Ben je de haarband beu? Dan kan je hem oprollen tot een armbandje.

Ben jij te vinden voor de pastel- en bloementrend van dit seizoen?
© Laupropos | All rights reserved.