zaterdag 1 maart 2014

Born Pretty Store.com - Bijzondere korting via Dresses and Daisies.be!

Kunnen jullie ook uren kwijt spelen aan het bekijken van leuke frutsels op het internet? Wel... bornprettystore verzamelt alle leuke dingen op één site. Zie het maar als een soort Ebay, maar dan enkel en alleen voor vrouwen. Dingen die je heel stiekem wilt hebben, maar nog stiekemer niet nodig hebt, kan je kopen, want tegen alle zachte prijsjes is je geweten niet opgewassen! Nog leuker is dat ik jullie een korting aan kan bieden mocht je graag wat kopen op de site!


Op bornprettystore.com vindt je verschillende categorieën: nagels (van lakjes, decoratie tot drogers), makeup, juwelen, gadgets voor de telefoon, horloges, kledij, alles voor het  haar, huis en tuin, speelgoed en schrijfspullen, lenzen ... Geef toe, na een halfuurtje op de site te surfen heb je al meteen een hele wishlist vol. Er zit gewoon voor iedereen wat leuks tussen. Als je op zoek bent naar een leuk cadeau kan je niet verkeerd gaan met deze winkel. 

Bovenop de zachte prijsjes is er ook nog eens een sale-venster + een international women's day deal + geen verzendingskosten + de volgende kortingscode die je kan gebruiken bij een aankoop (-10% op de aankoop):

Veel 'verlies een dagje aan gazen naar mooie spulletjes'-fun!
© Laupropos | All rights reserved.