maandag 3 maart 2014

Buy in coins bestelling

Als je een review over een nieuw Urban Decay palet had verwacht ben je half juist. Laatst deed ik een bestelling bij BuyInCoins omdat ik enorm benieuwd was of de site wel goed leverde en of de producten er niet alleen op foto leuk uitzagen, maar ook in het echt. Met toegeknepen billen plaatste ik een kleine beslissing om er een conclusie uit te halen. Benieuwd? Enthousiast? Dan moet je zeker verder lezen.Ik bestelde in totaal drie producten. Deze producten hoefde ik niet per se, maar wilde ik wilde ik wel heel graag. Op de site keek ik naar dezelfde producten, maar bij andere verkopers, omdat de prijzen verschillen. Niet alleen de prijs, maar ook de rating verschilde enorm. Ik las dus eerst de reviews van mensen die het product hadden besteld en ging af op hun goede wil en eerlijkheid. Na wikken en wegen (omdat ik een eeuwige twijfelaar ben) kocht ik een naked basics palet en twee kwasten en betaalde de boel met paypal. Niet veel later kreeg ik een bevestiging van betaling en begon de wachttijd voor de producten, althans, dat dacht ik.

De dag erna kreeg ik nog een bevestiging op de site, samen met de foto van mijn pakket en een tracking mogelijkheid. Zeer handig, want zo kon ik volgen waar mijn pakketje was. Ik dacht voordien dat door de verschillende verkopers, mijn pakketjes ook apart zouden aankomen. Een weekje een half later kwam mijn pakket aan. Ik was verrast dat het zo snel ging. De goederen komen immers van China en ik betaalde geen extra verzendingskosten waardoor het iets langer kon duren. Op bovenstaande foto kan je zien hoe alles was ingepakt: een plastic envelop, bubbeltjesplastic en piepschuim. Alle producten werden zorgvuldig in het piepschuim verscholen. De kans op breuk werd meteen een stuk kleiner. Wetende dat een pakket enorm kan afzien tijdens de reis maakte mij enorm dankbaar. Alles kwam goed en wel aan!


Als eerste twee kwasten die ik al gebruikte in dit filmpje. Deze kwamen goed verpakt aan en zaten nog eens in een extra plasticje. De kwast staat beschreven als blending foundation/concealer kwast, maar eigenlijk wil ik deze gebruiken om oogschaduw te blenden. Eén kwast is puntig en de tweede is meer bol aan de top. De eerste keer dat ik de kwasten in handen kreeg waren ze zacht, maar in gebruik zijn deze best stroef. De meeste kwasten kan je makkelijk uit vorm duwen, maar bij deze moet je net iets harder pitsen. Als ik ze eenmaal tegen mijn oog hou, voelen ze wel zacht aan. Het blenden zelf is heel fijn met beide kwasten. Ik gebruik eerst de puntige kwast en blend dan verder uit met de ronde. Of ik een favoriet heb tussen de twee? Neen, ik zou echt niet kunnen kiezen. 1 dollar per stuk


En dan het Urban decay palet, dat eigenlijk 'urban story' op de voorkant heeft staan. Het is overduidelijk een nepperd, maar ik wilde de kwaliteit van dit palet eens bekijken. Ik had hele goede commentaar gelezen tussen de reviews op de site buyincoins, dus hoopte dat deze zou kloppen. Er werd toen gezegd dat de foto's op de site identiek waren aan het product zelf, dat kan ik beamen. Op het eerste zicht leken de kleuren identiek aan het originele palet. Ook de namen, de vormgeving en de spiegel zijn helemaal hetzelfde. 5 dollar pre stuk.


Dan kwam de test waar ik het meest nieuwsgierig naar was, het pigment. Ik moest niet hevig wrijven om de oogschaduw, met veel pigment, op mijn hand te krijgen. Ik merkte wel veel fallout op, wat kenmerkend is voor goedkopere oogschaduw. Het geheel bestaat uit drie lichtere kleuren, een middelmaat en twee donkere kleuren. Vooral de zwarte kleur knalt eruit met zijn pigment. Als ik vergelijk met foto's zien deze kleuren er goed uit naast het originele.


Mijn eerste aankoop op de site was met mijn vingers gekruisd. Het was even duimen of alles goed zou verlopen en of de producten wel in orde gingen zijn. Achteraf bekeken ben ik heel erg blij met de aankoop en ben zo overtuigd over dat ik er nog iets zal bestellen als ik nog iets nodig heb. Een zeer klantvriendelijke website die elke bestelling serieus neemt, ook al zijn er geen verzendingskosten. Intussen heb ik alle bestelde producten al heel veel gebruikt en behoren ze grote favorieten.

Heb jij al in centjes gekocht?
© Laupropos | All rights reserved.