zaterdag 1 maart 2014

Current favorites - 007#Accessoires - Deze maand maakte ik de beslissing om het gebroken scherm van mijn gsm te laten maken. Ik moest er een flinke duit voor neerleggen, maar ik had het er voor over. Ik vind het een goede telefoon, dus wilde zeker geen nieuwe, dus als puntje bij paaltje kwam was dit de enige goede oplossing. Het is fijn, want het is net alsof ik een nieuwe gsm heb. Daag barstje! Verder vind ik mijn gadget aankopen van de Primark: een gigantische kam en twee uber-cute pincetten heel fijn. Ik gebruikte ze deze maand dagelijks.

Eten/drinken - Ik ging helemaal los met bananendrank van Albert heijn. Verder vind ik de milka eitjes, die elk jaar rond de paasperiode uitkomen, zo lekker. 

Kledij - Deze maand was er niet echt een kledingstuk dat mijn favoriet was. Het is ook moeilijk om een outfit in elkaar te steken nu. Het is mooi weer, terwijl het in deze periode eigenlijk moet sneeuwen. Ik begrijp de boel niet meer. 


Beauty - Mijn geliefde mythic oil die eigenlijk elke maand zou mogen in dit artikel komen. Omdat het teveel herhaling zou zijn doe ik dat niet, maar toch... Dit is een product waar ik niet zonder meer kan. De lipgloss in plump your pucker zorgt voor een mooi glansje, maar ook voor een fijn tintelend gevoel op de lippen. Dit doet mij denken aan mijn favoriete balsem Carmex. Een iets duurdere aankoop is het Miss Dior parfum. De geur is bloemerig, poederig, ietwat zwaar, maar helemaal mij. Het laatste beauty product is de duo sided kwast van Barbara hofmann. Een review vind je hier.

Serie/film - Net zoals vorige maand ben ik nog helemaal into The Big bang theory. Ik heb bijna de hele serie afgekeken en vrees dat ik in een zwart gat zal vallen als de serie voorbij is. Ok... een beetje overdreven. Maar een goede serie is het wel!


Muziek - Niet echt een grote favorieten die ik steeds opnieuw liet draaien, maar wel een liedje dat ik gewoon mooi vind. Darkhorse van Katy Perry.

Plannen - Ik wil heel graag reisplannen maken. Naar waar? Hoelang? Wanneer? Geen flauw benul. Ik ben nog nooit echt op reis geweest, dus dit zou echt een droom zijn die werkelijkheid wordt. Of blijf ik toch maar verder sparen om uit huis te gaan?

Gevoel - Ik kijk stiekem uit naar de aankomende vakantie, want ik merk dat ik er nood aan heb. Ik vind van mijzelf dat ik de laatste tijd enorm gegroeid ben in persoonlijkheid. Ik kon alles op een rijtje zetten en merkte dingen op die ik voordien niet merkte. Ik ben belangrijk, ik heb talenten ... Ik mag die manier van denken niet verliezen. Het is gewoon een feit dat niet alleen ik, maar ook anderen fouten maken (en dat die anderen dat niet altijd willen toegeven).

Gewild - Krokusvakantie! :o)

Wat wilde jij deze maand heel graag hebben?
© Laupropos | All rights reserved.