donderdag 13 maart 2014

Favoriete blushes van het moment

Het grootste deel van mijn stash wordt bezet door blushes. Dat kan ook niet anders, want hoe vaak kom ik terg met een blush van het kruidvat. Veel. "Hij is limited edition. Hij lag in de sale-bak. Hij is gewoon te mooi om te laten liggen. ..." Eigenlijk is elk excuus goed. Er zijn heel wat mooie exemplaren, maar er zijn er maar enkele die op een bepaald moment favoriet kunnen zijn. Ik grabbelde er zes producten uit om aan jullie te tonen.


De mensen die mij nog niet zo goed kennen: bij mij maken twee eigenschappen een goede blush. Pigment en prijs. Als deze kwalitatief goed zijn is er een grote kans dat ze een plaatsje krijgen in mijn stash. Dat gezegd, de blushes:


Catrice Hollywood 40ies: ik had hem eerst laten liggen in de winkel en toen was hij plots uitverkocht. Is het niet zo dat je iets plots enorm leuk vindt als het er niet meer is? Na lang zoeken vond ik deze toch nog in een Kruidvat filiaal. En blij dat ik was. Een review van de blush vind je hier.

Essence marble mania in swirlpool: nog eentje waarover ik twijfelde en niet meteen meenam is deze swirl blush. Maar hoe langer ik keek hoe meer ik waardeerde. Het patroontje en de kleur vond ik plots zo mooi. Nog steeds trouwens. Een review vind je hier.

Essence me and my ice cream: Cream blushes moet je leren waarderen. Jaren poeder gewend en dan een plotse ommezwaai, je zou voor minder panikeren. Toch wilde ik mijn eerste cream blush wagen met deze uit een limited edition. Het kleurtje geeft een ietwat fluoriserend effect, maar dat maakt hem net bijzonder. Een review vind je hier.

Catrice Hollywood 40ies - Essence marble mania in swirlpool -Essence me and my ice cream


MUA cupcake blush: als ik deze blush neem denk ik meteen aan Londen, oxford street en alles daaromtrend. Deze blush heb ik daar gekocht en brengt meteen een gevoel met zich mee. Een zeer natuurlijke blush die net dat tikkeltje meer geeft bij een look. Het is er, maar je ziet het bijna niet. Helaas heb ik geen review over dit product, maar ik gebruikte het wel in tal van video's, zoals deze.

Sleek blush in pixie pink: eens iets helemaal anders is deze felroze blush. Oh wat wilde ik hem zo graag. Ik bestelde hem online en kreeg een fel gepigmenteerde fluo kleur in huis. Toch kan deze, als je voorzichtig bent in het gebruik, zeer natuurlijk overkomen. Een lichte roze blos op de wangen laat je echt stralen. Een review vind je hier.

Action blush in rosewood: een blush waarvan ik niet zou denken dat ik hem zo fijn zou vinden is deze. Een action product, soms prul, soms top. Deze is eerder top, want er zit heel veel pigment in en kost heel weinig. Ik vind de natuurlijk kleur met een tikkeltje perzik heel mooi. Een review heb ik niet, maar je kan hem wel terugvinden in tal van artikels op deze site.

MUA cupcake blush - Sleek blush in pixie pink - Action blush in rosewood

Kunnen genieten van producten, dat maakt het make-uppen pas echt leuk. Prijzen van de blushes vind je in de bijgevoegde linkjes. Dan heb je een goed excuus om nog een beetje langer op deze site te blijven. Alvast veel snuisterplezier!

Welke blush hoort echt thuis in jouw stash?
© Laupropos | All rights reserved.