donderdag 20 maart 2014

In de brievenbus - Gewonnen pakket PFB

Heel zelden win ik een give-away. Dan is het dagelijks drie tot vier keer per dag gaan kijken in de brievenbus of het pakketje is aangekomen. Na weer niets gevonden te hebben in de brievenbus begin je de hoop een beetje te verliezen, tot ik zag dat iemand het op de keukentafel had gelegd. Openscheuren die handel!


Een pakketje van PFB, yayus! De inhoud: een flormar nagellak, een bourjois palet, Kiko oogschaduw en M.A.C. lipstick.


Begrijp dit artikel niet verkeerd, want ik wilde helemaal niet opscheppen a la: "kijk naar mij, ik win dit feestje". Dit artikel is bedoeld om te vragen of jullie een review willen over een bepaald product of niet en zoja: welke. Laat het mij weten in de comments. En aan Anke: nog een vré dikke merci! Deze producten zijn ontvangen met veel liefde!

Waar wil je een review van zien?
© Laupropos | All rights reserved.