maandag 24 maart 2014

M.A.C Blush Style - door Nikita

Kennen jullie gastblogster Nikita al?
Een hele tijd geleden ben ik in Antwerpen gaan shoppen en ik ging vooral voor M.A.C. Cosmetics. Ik was nog nooit in een M.A.C. winkel geweest en dus moest ik dat toch eens gezien hebben.Als beloning voor mijzelf mocht ik ook een blush uitkiezen. Nu, zelf uitkiezen is wel wat moeilijker tussen al die mooie blushes, maar gelukkig zijn er zeer behulpzame verkoopsters aanwezig in de winkel. Eén van de verkoopsters zag me rondkijken en vroeg of ze me kon helpen en ik zei dat ik wel een blush wilde kopen. Ze vroeg of ik een voorkeur had voor een finish en kleur. Maar ik liet het over aan haar expertise en zei dat ik een neutrale kleur wilde om dagelijks te dragen, iets wat goed bij mijn huid zou passen.Nadat ze de geschikte kleur gevonden had voor mij probeerde ze deze uit, ik was een beetje bleek omdat ik ziek was en dan zie je pas wat een verschil een blush maakt ! Het was een prachtige kleur, heel natuurlijk, maar zag er echt mooi uit. Gelukkig deed ze mijn tweede wang ook en vroeg ik voor de blush te kopen.

De blush heeft al naam Style en is een mooie peachkleur en frost finish. Over de kwaliteit van M.A.C. kan je niet anders dan tevreden zijn, pigmentatie is super, fijn in gebruik en de kleur komt heel mooi over !
Aangezien er nu een M.A.C. in Hasselt bij gekomen is kan het goed zijn dat er meer van deze mooie producten hun weg naar mijn stash vinden.

in daglicht
in de schaduw
uitgewreven voor een mooi subtiel blush effect

Als jullie 1 ding mochten kiezen in de M.A.C. winkel. Wat zou dat dan zijn?
© Laupropos | All rights reserved.