Het is niet te geloven hoe weinig er te vinden is over Mylène. Ik wilde er een aankoop doen omdat een collega een verkoop hield, dus wilde ik wat meer weten over de producten, en ik vond gewoon niets! Komaan! Mylène... zo bekend! Ik doorbreek de taboe, ik noem het taboe, want niemand durft er precies over te schrijven, en maak er een review over.


Het merk mylène zal jullie wel bekend in de oren klinken, althans, in die van Belgen. Of dit merk ook verkocht wordt in Nederland weet ik niet. Je kan het een beetje vergelijken met tupperware. Er komt een verkoopster langs aan huis, geeft uitleg en verkoopt de producten. De persoon die zijn huis opent voor de verkoop krijgt korting. Hoe meer er verkocht wordt, hoe meer korting voor die persoon. Er bestaan al heel wat van dit soort verkopen waar er juwelen, potjes en pannen en zelfs seksspeeltjes verkocht worden (vaak om te lachen, weliswaar).Wat mylène zegt: "Een rijke verzorging op basis van nertsolie, karitéboter en glycerine. Dankzij voedende en hydraterende ingrediënten wordt de huid zacht, soepel en stevig. De crème beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering."

Zelf verwachte ik niet te veel van het product. Ik had een nieuwe dagcrème nodig, dus het leek mij een goede kans. Toen ik het product in mijn handen kreeg was ik enorm verbaasd. Hoe chique zag het geheel eruit voor die prijs. Een mooi pastelkleurig potje in een pastelkleurig doosje en een handleiding over het product en de andere producten die tot die lijn behoren. Een kwaliteitsvolle look, dat zeker. De eerste toon werd meteen gezet.


Uit het potje komt een crème-achtige met een vleugje citroen geur. Je kan het vergelijken met een goed gekend nivea geurtje, maar extra fris. De crème is heel smeug en dringt meteen in de huid. Zelf wrijf ik extra goed in, zodat mijn huid alles goed opneemt. 
Het enige nadeel aan het product, en dat heeft niet eens met het product te maken, is dat het potje/hals smal is. Zo moet ik een beetje priemen om met mijn vinger erin te gaan. Ik ben nogal lomp en werk graag snel, dus ben ik soms met drie vinger tegelijk aan het pakken en smeren. Dat werkt niet bij dit potje. Het zal dus een beetje wennen worden en mogelijk moet mijn nonchalantheid veranderen in een prinselijke zwier met klasse. Ik zou het nog durven overwegen.


Een heel fijn product dat mijn interesse naar het merk opwakkerde. Goede substantie, lekkere geur en werkt goed. Omdat mijn huid enorm droog is werk ik onder mijn ogen wel af met een andere vettige crème, maar voor normale droge huidjes is dit product goed genoeg. 

Mylène - 17,00 euro

Ben jij al eens naar een mylène verkoop geweest?