woensdag 16 april 2014

Ebay. What else? - door Nikita

De wondere wereld van online aankopen... Zeer verslavend en gevaarlijk. Als ik denk dat ik een maandje goed gespaard heb kom ik toch weer op Ebay of een andere online shop terecht en dat merk ik dat het goed sparen toch ietsje minder is.Vorige maand was het weer zover, ik had mijn weg weer naar ebay gevonden en ik heb alles de voorbije maand ontvangen, vandaag laat ik jullie zien wat ik gekocht heb !


Zoals je ziet, toch al een vrije grote buit. Ebay is echt verleidelijk door zijn kleine prijsjes. Ik heb dus verschillende gsm hoesjes gekocht (ik vond mijne niet meer), 2 portefeuilles want mijn oude was versleten en ik vond geen leuk kleurrijk model in de winkel. Als laatste ook een nieuwe tas om te gaan werken !


Als eerste de hoesjes, het eerste wat toekwam was een simpel hoesje waar je je gsm aan de hand van een stukje stof uit het hoesje omhoog trekt. Ik koos de kleur hot pink en betaalde voor dit hoesje met verzending erbij net geen 3,50 euro. De kleur is wel niet zo mooi als ik verwacht had, maar het doet zijn werk en is een degelijk hoesje. Gekocht bij deze verkoper


Deze 2 hoesjes samen vond ik ook voor 3,50 euro met verzending bij. Omdat ik graag wat reservehoesjes heb (voor als ze stuk gaan en verzending uit China wel wat tijd in beslag neemt) vond ik deze ideaal. Ik vind ze niet extreem mooi, maar ze zijn ideaal als reserve, zeker voor die prijs. Gekocht bij deze verkoper


Ik zag ook dit hoesje, ik wilde al een tijdje een 'boekjes'model van hoesje omdat je dan ook wat ruimte hebt om wat geld of dergelijks erin te steken.


Het is een leuk hoesje, alleen vond ik de bloem wat opzichtig, maar de kwaliteit is niet echt goed. Na een paar weken in gebruik lossen er al wat draadjes aan de achterkant zoals je kan zien. Dus ik zou niet echt opteren om dit hoesje te kopen, behalve als je een manier weet om dit te repareren natuurlijk. Voor dit hoesje betaalde ik 8 euro en vind je terug bij deze verkoper

Het leuke van hoesjes via Ebay kopen is dat je altijd jouw gsm ertussen vind. Ik heb samsung galaxy ace 2 en als ik gewoon phone case samsung galaxy ace 2 intyp vind ik talloze mogelijkheden, terwijl ik in een winkel nooit een hoesje zou vinden (of toch heel heel zelden). Ik heb eigenlijk al mijn hoesjes die ik ooit gebruikt heb via ebay besteld en ze paste ook allemaal.


Ik wou een leuke fleurige portefeuille, maar dat is nogal een opgave in de winkels. Ze zijn meestal zwart of een donkere kleur en kosten naar mijn zin veel te veel. Lang leve ebay ! Ik kocht deze mooie peachkleurige portefeuille voor maar 3 euro en een beetje. Met verzending erbij natuurlijk. De portofeuille is wel wat krapper maar alles past erin. De kleur is heel mooi en de rits werkt vlot. Spijtig genoeg is deze kleur uitverkocht maar je vind hem wel nog in andere kleuren bij deze verkoper


Ik heb voor de zekerheid ook een tweede portefeuille besteld. Deze is in de kleur 'watermelon red' en is ook een heel fijne portefeuille. Ik heb hem nog niet in gebruik gehad, maar hij verschilt niet veel van de andere portefeuille, alleen dat deze uit plastiek is en de andere uit nepleder. Voor deze betaalde ik iets meer 4,50 euro. Je vindt hem bij deze verkoper waar hij wel nog in dezelfde kleur beschikbaar is.


Als laatste heb ik nog een leuke tas gekocht ! Ik had een paar maanden geleden een tas van 35 euro gekocht waarvan de rits na 3 weken al stuk was... Toch een beetje een miskoop dus ging ik voor goedkoop. Want de tas die ik voordien had (van 10 euro) is wel een jaar meegegaan.


De tas is eigenlijk ideaal, niet te groot dus ik kan er ook niet teveel insteken, maar mijn mappen met papieren passen er wel vlot in. De rits werkt ook heel goed ! Ik ben er zo tevreden van dat ik waarschijnlijk nog een reserve ga bestellen in een andere kleur.


Er zit ook een mini portefeuille bij die vastzit aan de tas, handig voor kleine spullen in op te bergen. Het enige nadeel is dat de gsmzakjes in de tas te klein zijn voor een smartphone. Ik betaalde 5 euro voor deze tas, maar dat is omdat er 45% korting op de tassen is. Verzending kost rond de 3 euro, dus 8 euro betaal je voor deze tas, meer dan genoeg voor een simpele werktas vind ik ! voor de geinteresseerden kan je terecht bij deze verkoper

Het enige nadeel aan Ebay is als je dingen vanuit china besteld het eindeloos lang kan duren eer je alles ontvangt. het kan tot 35 dagen duren eer je je verzending ontvangt, de keren dat ik nog 40 dagen gewacht heb en het niet ontvangen had, kreeg ik wel altijd mijn geld teruggestort van de koper. Ik moet zeggen het gebeurt wel eens dat je een product niet ontvangt... Maar er is altijd een schappelijke oplossing als je even mailt met de verkoper en voor 90% van mijn aankopen via ebay loopt het prima af. Alleen wat geduld uitoefenen.

Koop jij vaak dingen via ebay ?
© Laupropos | All rights reserved.