woensdag 30 april 2014

Geshopt - Lookiss by Di

Kennen jullie gastblogster Nikita al?
Samen met webmiss Laurence ben ik ook naar de Lookiss geweest om te kijken naar het nieuwe concept van de Di. Ik moet zeggen dat ik het een zeer geslaagd concept vond. Fantastische merken, prachtig uitgestald in een overzichtelijke en nette winkel. Meer wil je toch niet hebben ?


Foto's van de winkel en het event heb je al gezien bij de blogpost van Laurence, dus ga ik jullie tonen wat ik gekocht heb en waar je dus een review over kunt verwachten natuurlijk. Een prachtig zakje, met vind ik zelf een leuk gekozen inhoud !


Als eerste toon ik jullie de producten van physicians formula. Ik heb een set gekocht van 3 eyeliners (of zoals op de eyeliner staat: shimmerstrips). In de kleuren zwart, donkerbruin en lichtbruin. Je had deze ook in andere combinaties, maar ik heb de neutrale kleuren gekozen die ik altijd gebruik. Een review vind je hier.

Ik zag ook dit prachtige nude palet van physians formula en ik wist dat ik die ook moest meenemen. De kleuren zagen er prachtig uit, en het doosje was te schattig om te laten liggen. Een review vind je hier.


Ik zag ook 2 prachtige lakjes van sinful colors. Deze verdwenen snel in mijn mandje. Allebei roze tinten, leuk voor het prachtige zomerweer wat we binnenkort kunnen verwachten. 


Omdat ik boven 40 euro zat in aankoopprijs kreeg ik twee items cadeau. Eén ervan is een foundation van the balm, ik ben heel erg benieuwd hoe deze zal staan en een zwart oogpotlood van park avenue.

Ga jij nog iets scoren uit deze winkel?
© Laupropos | All rights reserved.