Velen wilden een review over deze lipstick, dus kon ik het niet meer weerhouden voor jullie. Deze kleur blijk onder beauty's een grote favoriet te zijn. Misschien komt dat wel omdat de kleur die koraal-oranje-roze-framboos roze is iedereen wel past?

Crosswires is een crèmesheen lipstick met een huls die we normaal zin van M.A.C.: zilver en zwart. M.A.C. vertelt over het product dat de kleur meer textuur brengt aan de lippen, goed opvalt op de catwalk en op de straat. Nu, het kleurtje mag er zeker wezen, maar dat iedereen zich omdraait als je passeert in de straat zou ik nu ook niet durven opperen. Leuk en handig is dat deze lipstick altijd verkrijgbaar is omdat het deel uitmaakt van het vaste assortiment. Mocht je twijfelen, kan je nog de tijd nemen om uiteindelijk over te gaan op een aankoop.


Hoe het merk de kleur ook beschrijft, het is best een draagbaar en zelfs dagelijks kleurtje met een lichte glans. Het draagt ook lekker, want ik voel hem niet op mijn lippen zitten als ik het op heb. Qua draagbaarheid valt er ook niet te klagen, want de stick blijft vrij lang zitten. Wel moeilijk om er een uur op te kleven, want als je iets eet/drinkt, dan gaat de lipstick sneller weg. Laten we zeggen dat je om de 3 uur wat moet bijstiften om een mooi resultaat te hebben.


Een nieuw lenteproof kleurtje die bij iedereen wel staat, dat is een beknopte omschrijving van deze lipstick. Het is een prachtige toevoeging aan een stash en mocht de kleur je aanspreken, raad ik het product graag aan. Het is wel wat meer geld neertellen dan een lipstick van bijvoorbeeld Catrice, maar je hebt dan de nodige kwaliteit er ook bij.

Crosswires door M.A.C. - 18,50 Euro

Welk kleurtje vind jij helemaal lenteproof?