dinsdag 1 april 2014

Unicorn farts lipbalm

Lipbalms heb je in vele kleurtjes in geurtjes. Dit nieuwste exemplaar kreeg ik toegestuurd. Ik was heel enthousiast en scheurde het pakket meteen open, want je krijgt niet elke dag producten van echte eenhoorns toegestuurd. Wat was ik blij dat ik hier deel mocht van zijn, want er waren maar weinig bloggers die hiervan deel mochten uitmaken.


De beschrijving doet zichzelf eer aan. Het product smaakt net als echte ingebeelde eenhoorn scheten! Het is een mix tussen pepermuntjes en suikerspin, maar dat wisten jullie waarschijnlijk al. Alle barstjes in mijn lippen waren magisch verdwenen met deze balm. Een handig systeem, die we al eerder terugzagen bij een Carmex lippenbalsem, werkt heel fijn en ligt goed in de hand. Je krijgt ongeveer 15 ounces product, omgerekend 425 gram, dus je kan er een tijdje mee weg.


Over welke lippenbalsem ben jij te spreken?
© Laupropos | All rights reserved.