donderdag 10 april 2014

What's on my way...


1. Statement ketting mint - Ebay
2. Statement ketting blauw - Ebay
3. Statement ketting oranje - Ebay
4. Fake UD basic palet - Buyincoins
5. Fake Too faced palet - Buyincoins

Er komen weer een aantal producten mijn kant op. De laatste tijd is de verslaving naar het uitproberen van dupes/fake paletten te groot, terwijl ik vroeger altijd vertelde dat ik liever voor the real deal ging. BuyInCoins is een hele fijne site die goed betrouwbaar is, dit is intussen mijn tweede bestelling bij hen. Daarnaast kocht ik ook nog enkele statement kettingen. Ik wil het eens proberen, daar ik normaal fijne juwelen draag. Ik ben er zeker van dat deze juwelen mijn outfit echt af kunnen maken.

Komt er momenteel iets je kant op?
© Laupropos | All rights reserved.