woensdag 9 april 2014

WIN: Urban Decay Naked Basics GESLOTEN

Lekker voor de heb, maar pas op deze is nep! Ik browse af en toe op mijn meest bekeken artikels zodat ik jullie nog meer kan trakteren op onderwerpen waar jullie voor te vinden zijn. Vooral het BuyInCoins werd heel enthousiast ontvangen, dus wilde ik daar iets mee doen. Een winactie misschien? Ja... Een winactie! Ik kocht het palet opnieuw en geef hem vanaf vandaag weg. Je hoeft er niet veel voor te doen, dus er zijn geen excuses om deze winactie te skippen!


Laat jullie niet misleiden. Dit palet is nep! Ik zou nooit producten weggeven waar ik zelf niet enthousiast over ben, dus jullie mogen op twee oren slapen, dit is een beauty. Een volledig review over het palet vind je hier: http://www.dressesanddaisies.be/2014/03/buy-in-coins-bestelling.html. Wel gek is dat het palet niet de naam 'urban story' (zoals mijn palet), maar urban decay kreeg. Misschien verschilt het hier en daar , maar de basis blijft hetzelfde.


Hoe dan ook, dit soort paletten zijn altijd de moeite om te reviewen. Hij is klein, compact en ligt makkelijk in de hand. Het palet bevat ook hele fijne kleurtjes die je een perfecte naturelle look bezorgen.

Link naar swatches: http://www.dressesanddaisies.be/2014/03/buy-in-coins-bestelling.html

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Laat een reactie achter dat je meedoet en noem je extra kansen op.
2. Laat een geldig e-mail adres achter
3. Volg Dresses and Daisies op bloglovin'
4. Like het bericht op bloglovin'

Extra kansen (telkens +1)
5. Volg mij op facebook
6. Volg mij op youtube
7. Volg mij op instagram
8. Volg mij op twitter
9. Tweet volgend berichtje: "Win makkelijk een (nep) Urban Decay palet op www.dressesanddaisies.be @Smallestdaisy RT= Super lief!"
10. Plaats een bericht of link op je eigen website naar deze winactie.

Regels
  • Zowel Belgen als Nederlanders mogen meedoen
  • De giveaway loopt vanaf vandaag 9-04-14 tot en met 26-04-14. (tweetal weken)
  • Ik contacteer de gekozen winnaar via mail (mailadres is dus belangrijk!). Als de winnaar niet reageert binnen de 48 uur kies ik een nieuwe winnaar. Dat lijkt mij het eerlijkst..
  • Als ik minder dan 20 deelnemers heb, cancel ik de winactie of laat ik hem iets langer doorgaan.

Veel Succes aan iedereen! Toi toi toi!
© Laupropos | All rights reserved.