Een mini flesje met een fijne geur in de tas hebben is geen luxe. 's Morgens geur je lekker, maar naarmate de dag vordert, vordert de geur van het parfum ook. De geur gaat wegtrekken en wordt vervangen door een niet zo fris geurtje door het harde werk dat je levert. Even bijsprayen is, zoals ik zei, geen overbodige luxe.


Dit parfum is voor de die hard kokosnoot-geur fan. Deze geur schreeuwt pure en zoete kokosnoot. Het bevat ongeveer 20 ml product en is zo klein (+-12 cm) dat het leuk is om mee te nemen in de handtas. Mocht je niet houden van de kokosnoot geur zijn er nog andere om uit te kiezen: vanille, framboos, perzik, braambes, mango/passievrucht ... en zijn allemaal onderdeel van de les plaisirs nature lijn. Mocht je de geur lekker vinden, kan je ook badgel, douchegel en bodycrème kopen. Beide producten (zowel de eau de toilette als de gel) kan je in een grote of een kleine fles kopen.


Terug naar de eau de toilette, die een intense zoete en romige kokosgeur heeft. De geur blijft een hele tijd hangen, dat heeft zijn voordeel, maar omdat hij makkelijk mee te nemen is kan bijwerken makkelijk.

Wat Yves Rocher zegt:

Deze zomerse eau de toilette met een onweerstaanbaar exotisch parfum hult uw lichaam in een subtiele, zoete geursluier die direct doet denken aan de volle, romige smaak van zachte, zoete kokos. Een zinnenprikkelende eau de toilette die u het water in de mond doet lopen… De Eau de toilette kokos style="background-color: white; font-family: inherit;"> biedt u alle natuurlijke, weldadige eigenschappen van kokos uit Maleisië. 


Ik ben enorm te spreken over deze geur, maar kan begrijpen dat niet iedereen hier een voorkeur voor heeft. Je moet van kokos houden. Misschien zijn er wel andere geuren uit de lijn die meer aantrek hebben? Mocht je langs een Yves Rocher komen raad ik aan om deze eens te bekijken en voor een licht prijsje zelf eens uit te proberen. Deze zit alvast standaard in mijn handtas, in die van jou ook?

Yves Rocher les plaisirs nature - Noix de coco 3,50 Euro

Heb jij parfum in je handtas zitten? Zoja,welke?