woensdag 28 mei 2014

Catrice Luxury Lacquers - Chameleon

Vandaag het laatste deel van de Catrice Luxury Lacquers, de 4 lakken uit de duochrome collectie Chameleon.
CHAMELEON
Colour change. Intense, krachtige kleur gecombineerd met iriserende duo-chroomtinten. Het unieke kameleoneffect is een waar statement. De glans is vol van effecten, de kleur biedt uitstekende dekking en de textuur is langhoudend.

Chromeo en Julia
De eerste lak die de spits mag afbijten is Chromeo en Julia. Hoewel de duochrome lakken er prachtig uit zien, ben ik er heel minder lovend over dan de andere lakken. Ze zijn dikker dan andere lakken, vooral Chromeo en Julia. Hierdoor lakt de nagellak moeilijker en streperig en droogt hij traag. Hij dekt wel goed, maar er komen bubbels onder de lak terecht precies. Dit heb je bij alle lakken van Chameleon, maar bij Chromeo en Julia het meeste.
Het duochrome effect is heel moeilijk op foto te krijgen, maar hier zie je heel goed de onregelmatigheden die je ziet na te lakken. 
C(h)ome Leon
Deze lakt iets vlotter en dekt goed, maar je hebt nog licht de onregelmatigheden en de lak droogt ook vrij traag.


Chromit en miss Pinky
Nummer 3 in de rij heet Chromit en miss Pinky. Deze roze duochrome lak, lakt al heel wat fijner dan Chromeo en Julia, maar droogt nog altijd traag en hier krijg ik ook bubbels onder de lak.

Salmon salmon
Als laatste heb ik Salmon salmon but different voor jullie geswatched. Deze lak is zoals de vorige alleen heb ik hier wel het minste last van bubbeltjes.

Deze duochrome lakken zien er heel mooi uit, zowel op de nagels als in het flesje. Het effect is moeilijk op foto te krijgen, maar over het algemeen ben ik niet zo tevreden over de lakken. Ze zijn wat moeilijker om mee te lakken, drogen traag en ik krijg toch onregelmatigheden in de lak als ik hem opdoe.

Catrice nagellak | Chameleon - 3,59 per stuk | Kruidvat

Klik hier voor deel 1 - deel 2 - deel 3
© Laupropos | All rights reserved.