donderdag 15 mei 2014

MakeupActie.be | 3 maanden gratis producten

Voor ieder is er wel wat wils te vinden op webshops, maar stel je eens voor dat je heel graag kennis wil maken met nieuwe producten, maar totaal geen weet hebt over hoe je daaraan moet beginnen. Of je vindt het gewoon fijn om elke maand een leuk product in de bus te krijgen en erdoor verrast te worden. Zijn één van beide het geval moet je zeker verder lezen, want dan heb ik iets voor je in petto!


Makeupactie
Make-up Actie vindt het belangrijk dat goede make-up betaalbaar moet zijn, waardoor ze contact zochten met grotere fabrikanten om tot een compromis te komen in 2013. Dat was tevens het jaar waarin ze van start gingen met het concept. De eerste drie maanden lidmaatschap zijn gratis, nuja gratis... De eerste maand is er 1 Euro verzendingskost en de volgende twee maanden is het 4,95 per pakket, wat de producten wel gratis maakt, maar de verzending niet.

De producten komen aan in een A5 formaat envelop met bubbelplastic. Daar de producten van plastic zijn is de kans op breuk miniem. Er zat ook een leuk briefje bij, wat heel fijn was om te lezen, want het maakt het een stukje persoonlijker. Binnen de drie maanden ontvang je 3 producten: een mascara, een BB-cream (light, medium of dark) en een lipstick ter waarde van 37,50 EUR. Mocht je het lidmaatschap willen stopzetten moet je dat voor de 15e van de maand doen.

De website is er voor België, Nederland en Duitsland.


Hean
Voor een volledig review kreeg ik de drie producten in één keer opgestuurd, lucky me. Het merk Hean, dat ik nog niet kende, verscheen uit het pakket. De drie producten zijn afkomstig van dit merk. Er staat een vreemde taal op de achterkant van de producten, dus zocht ik er wat meer over op. Hean is een fabrikant van cosmetische producten in Polen en is opgericht in 1981. Ze proberen steeds bij te benen met de laatste trends en zoeken vaak andere bedrijven op om mee samen te werken. Het merk wordt verkocht in Czech Republic, Slovakia, Lithuania, Latvia, Ukraine, Bulgaria, Spain. Portugal en Saudi Arabia.

BB-cream in light
Met foundations en BB-creams ben ik altijd voorzichtig. Mijn veel te witte huid past niet veel, dus koop ik geen soortgelijke producten meer online. Ik kon maar hopen dat de kleur light mij goed zou staan. Helaas is hij nog een tikkeltje te donker. Naast de kleur is de BB-cream een goede aanvullen aan de vele BB-creams die op de markt te vinden zijn. Hij voelt heel licht aan, dringt in de huid en laat een melkachtige zachte geur los. Het product dekt niet alles en laat sommige puistjes, verkleuring en blauw zien, maar het is en blijft een BB-cream. Daar mag je nooit volledige dekking van verwachten. Voor dagen met mooier weer is dit luchtig product aangeraden.

Multi action BB-cream: 5 cosmetic benefits to ensure naturally beautiful skin without the mask effect! Long lasting mattifies. Skin tones & counceals imperfections: Intensively, moisturises, smoothes & refreshes skin.Vitamin coktail in wild coral
Een flashy lipstick in een felroze kleur. Lekker knallen! Deze lipstick is heel romig en fijn om aan te brengen. Heel long lasting is hij niet, dus bijstiften is een 'moetje'. De geur van het product zal ik proberen te beschrijven: mierzoet bloemerig parfum, wat ook een smaak afgeeft als je de stick opdoet. De lipstick ligt makkelijk in de hand en heeft een fijne vormgeving met zwart en zilver.

Lipstick - BB-cream - BB-cream licht geblend

Gigant Shock professional XXL volume mascara
Wat mij meteen opvalt is de 'Najlepszy produkt' (het beste product gekozen door consumenten) van het jaar 2014 sticker op de voorkant. Van nature ben ik gezegend met lange wimpers, maar ik help graag moeder natuur een handje verder. Het borsteltje is dik en bevat veel kleine haartjes. 


Wat een groot verschil tussen de voor- en na foto. Ik was geschrokken over hoe lang mijn wimpers geworden waren. Ze werden ook een stukje dikker, waardoor ik maar een heel klein beetje mascara op mijn onderste wimpers gedaan heb, want anders was het te popperig. Geen wonder dat dit product een prijs kreeg, hij doet zijn werk heel goed.

Het concept spreekt mij erg aan, vooral omdat de goederen zo goedkoop aangeboden worden. Hierdoor leer je nieuwe producten kennen, maar hoef je er niet heel veel voor neer te leggen. Het doet mij een beetje denken aan de beautyboxen van vandaag, maar dan een tikkeltje eenvoudiger. 

Makeupactie.be | Makeupactie.nl - 1 tot 4,95 EUR per maand (eerste drie maanden)

Welke van de drie producten spreekt je het meeste aan?
© Laupropos | All rights reserved.