vrijdag 2 mei 2014

Opening Inglot store in Hasselt

Donderdag, als in gisteren, mocht ik naar de opening van de Inglot store in Hasselt. Natuurlijk ging ik met veel plezier voor jullie een kijkje nemen in deze winkel en heb ik veel foto's genomen zodat jullie kunnen meegenieten.De winkel is gelegen op de Minderbroederstraat (ook gekend van restaurant taratata, izzibiliboco, walputsteeg, restaurant Nostalgia etc).  De winkel was al mooi versierd voor de opening, met bijhorende roze loper !


Een zeer leuk gevulde etalage. Die wimpers zien er zo leuk uit, in alle vormen, kleuren en modellen. Binnen werd het alleen maar beter, we werden fantastisch onthaald. De feestelijk versierde tafel wachtte ons op bij binnenkomst, nadien was er ook nog wat sushi en we kregen natuurlijk een glaasje bubbels.


Hou je klaar voor een hele portie eyecandy:


De winkel is opvallend, overzichtelijk en mooi ingedeeld. Opvallend, hoe kan dat ook anders met al die kleuren. Dit regenboogfestijn spreekt al voor zich en trekt al genoeg de aandacht!


Je kan je het niet zo gek voorstellen of Inglot heeft het, dit is eyeliner verkrijgbaar in praktisch alle kleuren van de regenboog.


Er waren zelfs enkele bv's aanwezig zoals: Kaat Bollen, Josje van K3, Els de Schepper, Veronique de kock enzovoort. Zij lieten zich ook bijstaan door de personeel van de winkel voor een woordje uitleg. Je kon je laten opmaken en uitleg vragen. Natuurlijk was ik benieuwd en heb ik proefkonijn gespeeld. 


Het winkelpersoneel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ze geven veel tips en ze helpen je dus ook met dingen samenstellen of de juiste foundation zoeken.

Na zo'n leuke namiddag verliet ik de (heel) drukke winkel met mijn zakje van Inglot. Natuurlijk, als je in zo een winkel loopt, ga je niet buiten zonder iets te kopen. Zo heb ik mij ook laten verleiden. Ik heb een freedom palet gekocht voor 4 oogschaduws (ik dacht, best klein beginnen), 3 oogschaduwkleuren voor in het palet, een foundation en dan kregen we nog een los pigmentpoeder en nagellak cadeau.


Prachtige nudekleuren hé ? Ik ga zeker nog eens binnenspringen, er waren toch een heel aantal spulletjes die mijn aandacht trokken want Inglot is toch een concurrent van M.A.C. te noemen. Van de producten kan je binnenkort een review verwachten !!

Inglot store - Minderbroederstraat 2A, HASSELT

Foundation - 16 euro
Oogschaduw per stuk - 7 euro
4 oogschaduw palet - 14 euro

Gaan jullie ook een kijkje nemen in de nieuwe Inglot store binnenkort ?
© Laupropos | All rights reserved.