vrijdag 30 mei 2014

Persberichten 002# - Mei 2014 | Orly / Di Lollipops / Kneipp voetverzorging / ...


Hunkemoller Sylvie Collection swimwear
De zomer gluurt vanachter het hoekje. Deze foto's zorgden bij mij dat ik nog extra uitkeek naar de zomer, want honkemoller heeft heel wat mooi zwemgerei.


ORLY smartgels + shade shifter
Smartgels bright collectie
Over de smartgels van Orly hebben jullie vast al gehoord. Het is een manicure systeem met UV of LED lampen dat al 24 kleurtjes omvat. Het is een gel dat de nagels verstevigd en een duurzaam, hoogglanzend resultaat beloofd dat met tijd afschilfert. Het product blijft ongeveer twee weken zitten. Deze zomer brengt het merk 4 nieuwe kleuren uit: melt your popsickle (oranje), purple crush (paars), glowstick (geel) en beach cruiser (roos).

Shade shifter
De shade shifter laat de kleur van de gels veranderen naargelang de temperatuur waarin je je bevindt. Als het koud is blijft de kleur zwart, maar hoe warmer het wordt, hoe kleurrijker. De shade shifter gebruik je het best als laatste bij het aanbrengen van nagellak, zelfs na de topcoat, voor het beste effect.

Kneipp voetverzorging
De kneipp voetverzorging krijgt een nieuwe verpakking en zijn vanaf nu te vinden in een geel design. Aan de producten zelf verandert er niets, enkel het jasje verandert. Deze producten zijn zonder minerale en siliconenoliën en conserveringsmiddelen. Hierdoor zijn deze producten goed voor alle huidtypen.

Voetbadbruistabletten: 6 tabletten voor € 5,07
Voetbadkristallen: 500gr voor € 7,62
Voetcréme: 75ml voor €8,12

Exlusief bij Di: Lollipops
Over één week, ongeveer rond 2 juni 2014, komt Di naar voren met een nieuw frans make-up merk. Voorlopig is het enkel verkrijgbaar bij Di-Pont d'Ile in Luik,dus als er uitbreiding komt vertel ik er nog meer over. Ik mocht jullie wel al warm maken met enkele sfeerfoto's.

© Laupropos | All rights reserved.