Het New Yorkse merk Sally Hansen kwam dit seizoen op de proppen met een matte en shiny topcoat, dus leek het mij weer tijd om mijn review-bril (hoera voor zelf verzonnen woorden) op te zetten. Ik maakte voor het eerst kennis met deze producten tijdens de persdagen en kreeg deze set mee. Razend benieuwd naar het effect ging ik aan de slag.

Deze lakjes zijn deel van de Glam-lijn dat enkele producten bevat zoals: sneldrogende lakken, nieuwe kleurtjes, verschillende topcoats ... Ikzelf heb enkele deze twee lakken uit de lijn beschikbaar.

Basislak + china glaze naggellak

Basislak + china glaze naggellak + matte topcoat


Sally Hansen matte top coat: Deze lak is sneldrogend en heeft een mooie matte finish. Ik moet meteen denken aan allerlei mooie nailart die ik met de topcoat zou kunnen maken. Het is een effect dat niet veel gezien wordt, waardoor het extra speciaal lijkt. Goed om te weten is dat de lak eerst glanzend lijkt, maar daarna mat opdroogt. Geen paniek dus als je niet meteen resultaat ziet. Per flesje krijg je 11,8 ml product en het is 24 maanden houdbaar.

Basislak + china glaze naggellak + big shiny topcoat

Sally Hansen big shiny topcoat: De naam zegt wat het product doet: een big (ass) shiny topcoat. Kijk die glans, het effect vind ik persoonlijk heel intens. Net zoals zijn voorganger een sneldrogende lak die egaal dekt. Verder laat ik de foto's voor zich spreken, die vertellen volgens mij genoeg. Ook hier krijg je 11,8 ml product en is de lak 24 maanden houdbaar.


Wat ben ik fan van deze lakjes. Ik heb weinig ervaring met Sally Hansen, maar als alle producten even fijn zijn als deze twee lakjes, dan ben ik verkocht. Je kan de producten vinden in Planet Parfum, samen met de andere producten uit de lijn.

Big shiny top coat/big matte top coat | €9,99 ps - Planet Parfum

Welke topcoat zou je zelf verkiezen?