Daar ben ik weer met alweer een review over een the Balm product. Ik kan er niks aan doen, ik ben verkocht aan het merk. De vormgeving, de romantische tekeningen, de betaalbare prijs, de kwaliteit ... Hou mij tegen. Toen ik de Balm stand bij Lookiss zag kon ik mij niet inhouden om iets te kopen.Een blush voor mijzelf ziet er als volgt uit: natuurlijk, een hint oranje, onopvallend en goed gepigmenteerd. Volgens mij doet deze blush wel aan deze eisen. Een blush bevat 8,5gr product, waardoor je enorm lang met deze kunt doen. De verpakking bestaat uit hard karton, zoals alle andere producten van het merk. theBalm is altijd al goed geweest met beschrijving, dus lees volgende tekst maar. Je zou het bijna meteen geloven ook:

Wat theBalm zegt:
Give him a rush he won't forget when he sees you in this velvety smooth, pechy-apricat shadowblush. Talc and paraben-free, Fratboy's fine-granded powder formula adds the perfect amount of color for a foxy flush so you look stellar around the clock. Whether you're mixing it up or cutting a rug, you're left with a face that's pretty, polished and totally pledge-worthy. When you can't keep the boys away, blame it on the blush.

De vormgeving is heel aantrekkelijk. De voorkant is versierd met een koppeltje waarvan de man rugby speelt. De binnenkant verhuld het veld meer en toont ook de tekst "So many men, so little time..." en de franse vertaling ervan.


Kijk die swatches, wat kan ik ervan zeggen? Deze blush is zeer gepigmenteerd en makkelijk te blenden. Je kan er over the top mee gaan of subtiel aanbrengen. De kleur omschrijf ik graag als peachy, oranje en natuurlijk.

Bovenstaande foto: links zonder blush, rechts met blush


Wat een praaltje dat ik aan mijn stash mag toevoegen, alleen... ik krijg een serieus plaatst tekort. Niet getreurd, deze zal zeker en vast in mijn dagelijkse bakje terecht komen. Over de prijs kan ik ook iets meer vertellen. Het viel ons op dat de prijs in Lookiss anders was dan in een gewone Di. Zo kost de blush in Di 16,00 Euro en in Lookiss 12,00 Euro wat onnodig lijkt.

Fratboy blush van theBalm - tussen 12,00 - 16,00 euro.

Wat is jullie lievelingsmerk?