woensdag 7 mei 2014

Vijf favoriete lenteproducten

De lente is meer dan de lentekolder, maar Bambi denkt er anders over. Beste bambi, de lente is ook nieuw leven, frisse kleuren en een frisse start. Ik maakte al een lijstje met favoriete producten van de herfst, om één of andere reden skipte ik de winter, maar neem de draad weer op bij de lente. Blijkbaar is mooi weer toch meer mijn ding dan donkere dagen en een frisse neus.

Een mooie blush tijdens de herfst is deze ombré soort van Essence. Deze is nog niet zo lang in het assortiment en zorgt voor lieve, schaamroze wangetjes. 


Drie lakjes met pasteltinten. Oh wat hou ik van pasteltinten. Als eerste een vrij bekend mintgroen lakje van Catrice met de naam Sold out forever. Enige tijd geleden was dit lakje moeilijk te vinden, dus de naam past er goed bij. Een lentefris kleurtje dat even groen is als het gras. De lucht kan vertegenwoordigd worden door am i blue or am i green? Scumbag blauw... Dit lakje moest meer zijn best doen om bij mijn favorieten te komen, want toen ik hem eerst uitprobeerde kreeg ik allesbehalve een mooi resultaat. Het lakje moet zeker drie laagjes hebben om mooi over te komen. Een pastelroze fuzzy topcoat kan beide lakjes afwerken. 


De blush was al roze, dus de lipstick hoort misschien ook roze te zijn. Frisse lentekleuren kan je terugvinden in verschillende lipsticks, maar mijn favoriete daarvan is pinkadilly circus van Catrice. Een felroze kleur, maar toch een tikkeltje pastel.


Ik kan al helemaal lenteproof voor de dag komen met deze producten. Het zoeken naar gepaste producten was moeilijk, want er zijn zoveel spullen die ik draag tijdens die periode. De absolute favorieten daarvan kiezen was een heuse klus.

Welke producten maken jou lenteklaar?
© Laupropos | All rights reserved.