Wat liep ik met mijn hoofd in de lucht toen ik een pakket van vistaprint mocht afhalen. Ik maakte al altijd mijn eigen visitekaartjes, maar de laatste weken heb ik daar de tijd niet meer voor. Niet zo'n groot probleem, want daar zijn genoeg winkels die leuke gepersonaliseerde producten aanbieden voor.

Het pakket bestaat uit 250 kaartjes. Ik liet de voor- en achterkant bedrukken. Dit waren mijn zelfgemaakte kaartjes en dit zijn ze nu:


Vistaprint biedt constant leuke promoties dat ik het niet kon laten om extraatjes voor mijzelf te kopen. Nu heb ik ook een muismat met mijn logo, wat het typen van artikelen extra leuk maakt, en twee pennen. In totaal was ik rond de 30 Euro kwijt, wat ik reuze mee vind vallen.

Nu wil ik ook graag jullie mening weten: Wat vinden jullie van mijn nieuwe visitekaartjes?