maandag 9 juni 2014

Confidential TAG

Door de confidential TAG mocht ik mijzelf bestoken met allerlei vragen. Welke was mijn eerste make-up product, welke mijn duurste ... Je komt het hier te weten.


Wat is het oudste item in je stash?
Dit Maybelline oogschaduw palet dat ik ooit in de supermarkt kocht. Ik was helemaal niet into make-up toen, maar toen ik de kleurtjes zag was ik zo verkocht. Zo mooi. Eigenlijk vind ik het nog steeds mooie kleurtjes en de deuken in de eerste twee kleuren maken duidelijk dat ik ze enorm veel heb gebruikt. Een palet waarvan ik het niet over mijn hart krijg om het weg te doen.


Wat is je nieuwste item?
Twee lakjes die ik kocht terwijl ik eigenlijk een broodje ging halen bij de Panos. Het is niet gezond dat het Kruidvat naast de Panos ligt, echt niet! Ik stap gewoon elke keer naar binnen en zie natuurlijk elke keer weer iets leuks! Ik kocht een holografisch lakje uit de luxury laquers lijn en een Rita Ora lakje in Lose your lingerie van Rimmel.


Wat is je meest gebruikte en betaalbare product?
Dagelijks gebruik ik mijn Essence 16h concealer. Ik heb veel last van blauw onder de ogen. Dat zijn niet meteen wallen, maar toch is het niet zo mooi om naar te kijken. Deze concealer werkt niet alles weg, maar net genoeg om er natuurlijk uit te zien. Voor een tweetal euro heb je er één en intussen is dit al mijn tweede flesje.


Wat is je meest dure item?
Voor mijn verjaardag vroeg ik een nieuw parfum, maar ik kreeg een tegoedbon voor een parfumerie in de plaats. Ik wist niet welke parfum ik wilde, dus ging ik de winkel binnen. De Miss Dior parfum bleef ik het lekkerst vinden, maar de dure prijs hield mij tegen. Ik moest op mijn bon nog eens een 30-tal Euro opleggen. Wikken en wegen en uiteindelijk heb ik een fullsize fles gehaald. Duur.


Wat was je beste aankoop?
Goh, een zeer moeilijke vraag. Elke make-up product in mijn stash vind ik wel een goede aankoop. Aan elk product zit er wel een verhaal vast. Als ik dan toch echt moet kiezen ga ik voor mijn (fake) naked 3, al weet ik begot niet waarom...

Wat was je grootste verspilling van geld
Action make-up. Begrijp mij niet verkeerd, want Action make-up kan heel fijn zijn en is heel betaalbaar. Vooral dat betaalbare strikt mij in aankopen die ik niet nodig heb en als het puntje bij paaltje komt gebruik ik nooit Action make-up (meer). Al die producten liggen nu te verstoffen, dus ik ben van plan om ze weg te geven. Dit heb ik vaker bij goedkopere producten. Ik koop ze omdat ze goedkoop zijn, maar verder doe ik er niets mee. Door het besef ben ik ermee gestopt.


Welk product geeft goede kwaliteit voor zijn geld?
Vooral de oogschaduwpaletten en blushes van het merk the Balm vind ik gewoon prachtig. Ik schreef er al meerdere reviews over. Ook sleek moet niet onderdoen en brengt prachtige producten uit, maar ook daar zijn vooral de paletten en blushes hun paradepaardjes volgens mij.

Welk product dat je hebt gekocht, vergeet je steeds?
M.A.C. producten. Ik koop af en toe een high-end producten, maar omdat ze net iets duurder zijn heb ik de neiging om ze te sparen, terwijl dat voor niets nodig is. Soms vergeet ik ook dat ik zo'n prachtige producten heb en ik denk dat ik moeite zou hebben om mijn collectie M.A.C. producten op te noemen. Ik vergeet ze letterlijk...


Drie producten waarvan je op dit moment houdt?
Hean XXL volume mascara: deze mascara zat in het makeupactie.be pakket en was mijn favoriete product ervan. Deze mascara separeert, verdikt en verlengt mijn wimpers op een hele fijne manier. Deze is niet waterproof, maar toch... i love it.
NYC lip intense color: ik kreeg een testproduct in een rode kleur. Ik wist niet meteen of ik enthousiast was, maar toen ik hem uitprobeerde wist ik het wel.... hooked. Ik kocht nog twee producten bij voor een uitgebreider review en vind deze balms heel fijn. Ze zijn fijn om aan te brengen, bij te werken en zijn heel gepigmenteerd.
the Balm Fratboy blush: deze gebruik ik dagelijks. Ik kan er alleen maar positief over zijn, dus verwijs ik graag door naar dit review.


Wil je deze tag overnemen? Laat het mij dan weten, dan kan ik ook een kijkje nemen naar jullie blog. Ik tag niemand specifiek.

Welke drie producten zijn momenteel jouw favorieten?
© Laupropos | All rights reserved.