Crackled nails zijn al een stukje geschiedenis, maar toch kreeg ik er nog eentje opgestuurd om te testen. Omdat ik van mening ben dat ik alles moet testen (of toch proberen!) wat ik krijg, schrijf ik er toch een review over. Een layla top coat graffiti effect in een knallend neon kleurtje.


Omdat het product zegt dat het om een graffiti effect gaat kon ik niet echt uitmaken dat het uiteindelijk een crackled effect zou zijn. Ik was eerst enorm nieuwsgierig en was best teleurgesteld over het effect. Toen ik mij erover heb gezet (ja... ik was echt, echt teleurgesteld), kon ik dieper testen.


De topcoat moet altijd gebruikt worden met een gewoon lakje als basis. Dat lakje kan elke kleur hebben, maar neon-geel combineren is niet echt makkelijk. Misschien zwart of een ander neon lakje. Zelf probeerde ik eens een paars lakje uit als basis, maar dat zorgde ervoor dat de gele kleur niet goed tot zijn recht kwam. Zoals je kan zien op de swatchfoto's wordt de gele kleur eerder gifgroen. Niet meteen het effect dat ik wilde.


Een goed crackle lakje, maar niet meteen mijn ding. Misschien wel die van jou? Deze kleur heet graffiti 19 (G121). Layla heeft nog veel andere leuke nail effecten, net zoals ik eerder deze caviar effects testte van het merk.

Layla top coat in graffiti effect | DI beauty and care & Lookiss - €?

Welke soort nagel effect vind jij het mooist?