De warme zomerdagen staan voor de deur en als je een tuin bezit, moet je daar gretig gebruik van maken. Heerlijk loungen in de tuin na een drukke werkdag om weer helemaal tot rust te komen. Neem een heerlijk drankje erbij, wat hapjes, een spannend boek and you’re good to go. Heb je geen loungeplekje? Dan is het tijd om er één te creëren, geheel naar eigen stijl en budget. Hieronder volgen wat tips ter inspiratie.


Loungebank
Kom je beter tot rust door mensen om je heen te hebben? Ga dan voor een loungeset en kies sierkussens in jouw favoriete kleur en stijl. Schaf een aantal tuinlampjes aan en het loungen kan beginnen. Valt dit buiten jouw budget en ben je weer van de creatieve oplossingen? Creëer dan zelf een loungebank uit houten pallets!
Ligbed
Heb je niet de ruimte voor een loungebank of ben je iemand die lekker alleen wilt relaxen? Dan is een ligbed de perfecte keuze! Ze zijn zowel in riet als rotan verkrijgbaar en makkelijk te verplaatsen als je graag in de zon wilt liggen. Ook deze kun je aanpassen aan je eigen smaak door je eigen kussens erbij te kiezen. Een warme deken mag niet ontbreken op de wat frissere dagen. 
Op de grond
Ben je meer van het aarden en lig je graag dichterbij de natuur? Loungen kan namelijk ook gewoon op de grond. Het enige wat je nodig hebt, zijn wat tapijten of oprolbare matrassen, een aantal grote kussens in verschillende kleuren en stijlen, en een paar windlichten om de knusse en warme omgeving af te maken.

Bronnen:
http://www.Pinterest.com
http://www.maatkussen.be
http://www.maatkussens.be/buitenkussens
http://fence-magazine.be

Hoe relaxen jullie het liefst in de tuin?