woensdag 11 juni 2014

Sinful Colors - You just wait, Pinky Glitter en Nail Junkie

Toen ik bij het rek van Sinful Colors stond moesten deze 2 roze tinten mee en kreeg ik nog een extra lakje van Laurence. Ze zagen er mooi en fleurig uit, ideaal voor de zomer.

Als eerste Pinky Glitter, een hele leuke glitter lak. Ik heb denk ik een nieuwe favoriet. De lak is wel niet heel dekkend, maar mij persoonlijk stoort het niet zo. De lak droogt supersnel wat een enorm pluspunt is en blijft vrij goed zitten, vergelijkbaar met een Catrice lakje. Een ideaal zomerlakje.


De volgende lak is you just wait. Dit is een mooie duochrome lak waar ik vooral roze en beige in terugzie. Een mooie combinatie en ook heel classy. Deze lak droogt minder snel dan de vorige, dus hier moet je echt je tijd voor nemen. Ook qua dekking doet hij het niet super, maar met 3 laagjes dekt hij vrij goed. Deze lak blijft iets minder goed zitten dan de vorige, maar ik ben dan ook vrij intensief in het gebruik met mijn nagels.


Dan volgt Nail Junkie, een felle blauwe glitterlak:


Ik was wel een beetje verbaasd om deze op te doen, want hij werd heel jelly met wat glitter in, maar niet wat je verwacht als je het flesje ziet. Jelly lakken zijn absoluut niet dekkend, het ziet er wel leuk uit met de glitter ertussen. Het grote voordeel is dat deze lak makkelijk is af te doen, terwijl je met een andere glitterlak serieus zou moeten boenen is dat met deze niet zo.


De flesjes bevatten 15 ml en kosten 4,90 € per stuk - Te koop bij DI en Lookiss.

Welke kleur zie jij deze zomer graag op je nagels ?
© Laupropos | All rights reserved.