En alweer... the balm. Of toch niet? Op buy in coins zag ik een heel echt uitziende versie van mijn favoriete blush van het moment: fratboy. Op het eerste zicht is hij identiek hetzelfde, maar mis poes. Ik zet de twee eens naast elkaar en vergelijk!

Lay-out
Daar deden ze goed hun best, maar toch zijn er veel verschillen om op te merken. Om te beginnen, en wat het meeste opvalt, is dat de fake blush (links) wazig is, terwijl de echte (rechts) goed scherp is afgedrukt. Ook is de fake iets geler en zijn de woorden in een andere kleur afgedrukt. Net alsof er een printscreen gemaakt werd vanaf de pc en dan afgedrukt op het karton, wat waarschijnlijk ook zo is. Voor de achterkant gelden dezelfde bedenksels als voorgaande, alleen staat er nog eens een extra nummer op.Ook de binnenkant werd door de nepperd wat aangepast. zo staan de 'speelstrepen' niet horizontaal, maar verticaal. Er staan ook heel wat minder details op dan bij de echte versie.Blush
De blush zelf, die is echt helemaal anders. Om te beginnen is the real deal (rechts) een stuk steviger en zit hij in de doos als gegoten, terwijl de nepperd (links) schuift in de doos. Ook werd deze niet goed vastgelijmd zodat ik hem in 1 2 3 in mijn handen had. Een tikkeltje lijm erop en het was gefixt, maar eigenlijk mocht het niet gebeuren. En dan, de kleur. Fratboy is een peachy naturelle kleur, maar de nepperd maakt er een donkerroze naturelle kleur van. Beide blushes zijn wel heel gepigmenteerd.


Een duidelijk verschil tussen deze twee producten en mijn voorkeur gaat duidelijk naar de echte versie. Het is te begrijpen om een goedkoper product te willen dat er net hetzelfde uitziet, maar dit heeft net iets te veel verschillen naar mijn mening. Daarbij komt ook nog eens dat the balm mijn lievelingsmerk is, dus ik het al al moeilijk had om een nepperd te testen. Toch vond ik het eens fijn om deze twee eens naast elkaar te leggen. Voor een kleine €2 euro kreeg ik toch een mooie blush erbij. 

Buy in coins | FAKE fratboy blush - +- €2
DI beauty and care | REAL fratboy blush - +- €12

Ga jij altijd voor the real deal?