zondag 22 juni 2014

Wat vind jij | Bleekscheet of fake gebruind?

Op zondag is het aan de bezoekers om hun mening over iets te delen met de wereld (of eerder het world wide web). Nu de zomer eraan komt is het niet meer in orde om er als bleekscheet bij rond te lopen, maar wat als je naturel gewoon enorm bleek bent en gewoon niet bruin, maar rood wordt tijdens de zomermaanden? Daarom gaat mijn vraag deze keer uit naar de wittekoppen onder ons, bruinere types kunnen natuurlijk ook hun mening delen. Blijven bleke mensen tijdens de zomermaanden beter bleek of smeren ze beter volop met bruinen zonder zon producten (maar dan ziet het er niet meer naturel uit, maar lopen ze wel rond zoals de maatschappij het wil). Shoot!


Mijn mening: Natuurlijk komt deze vraag niet zomaar in mij op poppen. Ikzelf ben een enorme bleekscheet en ik bruin niet. Terwijl mijn vriend na een middag in de schaduw zitten heel bruin is, ben ik gewoon even bleek na een middag in de vlakke zon. Toch wil ik niet smeren met allerlei producten, want ik denk dat ik niet eens sta met een bruinere tint. Het valt ook op dat ik het hele jaar wit ben geweest en plots een oranje-achtige schijn op mijn lichaam heb. Dat vind ik echt niet mooi, dus blijf ik liever wit.

Jullie antwoord:
A. We gaan toch niet wit door het leven? Ik smeer volop met producten om tip-top mooi bruin te zijn.
B. Ik hou het liever naturel en ga wel bleek de zomer door. (Ik moet tevens al genoeg smeren met zonnebrand!)
C. Ik bruin heel makkelijk in de zon!
© Laupropos | All rights reserved.