zondag 1 juni 2014

Wat vind jij | Foundation of concealer?

Het is weer die dag van de week waar het aan jullie is om jullie mening te geven over iets. Toen ik vanmorgen met zowel concealer als BB-cream in mijn handen stond, popte deze vraag in mij op:
Is het wel nodig om beide producten te gebruiken? Mocht je moeten kiezen tussen dagelijks foundation of dagelijk concealer (niet allebei), welke zou je dan kiezen?

Eigen antwoord:
Ik ga volmondig voor concealer. De blauwe cirkel onder mijn ogen is gewoon niet mooi en ik voel mij niet goed als deze niet bedekt is met concealer. Uit nature heb ik een vrij egale huid (ik hou hout vast...), dus foundation is voor mij geen must. De 16h concealer van Essence doet vaak genoeg werk om een hele dag door te komen.

Jullie antwoord:
A. Ik kies voor de concealer.
B. Ik kies voor de foundation.
© Laupropos | All rights reserved.