zondag 29 juni 2014

Wat vind jij | Jurken of rokken?

Het regent buiten pijpestelen. Jammer, want ik was voorzien om de vakantie in te zetten met een jurkje. Uit pure koppigheid zal ik er straks toch mee rondlopen, want wie mooi wil zijn moet koude lijden (en natte benen hebben), uit het principe dat de zomer dient om rokjes of jurkjes te dragen. Maar, wat dragen jullie het liefst? Rokjes of jurkjes? En waarom?

Mijn mening:
Zelf heb ik heel weinig rokken. Een jurkje is iets makkelijker, want het is al een geheel. Aantrekken en klaar. Toch zie ik ook graag een toffe lange rok gecombineerd met een cropped top. Om één of andere reden heb ik er toch geen in mijn kast hangen. Vreemd. Maar jurkjes, die heb ik in overvloed. Die kan ik combineren met pumps of comfy ballerina's, een toffe ketting of oorbellen.

Jullie antwoord:
A. Een rokje.
B. Een jurkje
© Laupropos | All rights reserved.