Daar is hij dan, die grote vakantie naar we allemaal hebben verlangt. Niet enkel voor studenten, maar ook voor juffen is het een tijd van 'de beentjes omhoog'. Even terugblikken op de maand juni die enorm zwaar was. Veel werk, deadlines en dan het niet zo leuke nieuws dat ik niet opnieuw kan beginnen in mijn schooltje. Gelukkig leerde ik dit jaar enorm veel bij, dus heb ik bagage om mee te nemen naar een nieuwe school. Het gaat ze allemaal goed!

Nadat ik met eyeliner mijn arm voltekende in dit artikel besloot ik het eens op papier te doen. Bijzondere effecten kan je ermee creëren. Het zijn allemaal probeersels, maar probeersels die jullie nog in een artikel zullen zien.

Sinksenfeesten in Kortrijk. Een weekend waar er in Kortrijk veel toffe dingen te doen zijn. Mij zie je er vooral voor de rommelmarkt, want dan kan ik pas echt koopjes doen voor in de klas.

Probeersels op mijn armen.

En toen speelde België hun eerste match op het wk. Ik had die dag sportdag met de kleuters in thema 'de boerderij'. Dat verklaart het vreemde sjaaltje... Nu... een boerin met belgische strepen dan.

Snoepen tijdens het kijken naar de match.

Snel in bad na thuiskomen van een dag werken.

Op de trein waar ik helaas mijn oortjes was vergeten om muziek te luisteren. Toen moest ik mij met iets anders bezig houden. Niet dat ik het erg vond.

Blogs bijhouden en tegelijk last minute een artikel typen.

Schoolreis!

Het laatste avondmaal a.k.a. de laatste aperitief met de collega's.

Klasje opruimen. Ik had meer dan ik dacht qua speelgoed...

Ik kreeg best veel cadeautjes van ouders terwijl ik geen eigen kleuterklas had. Ik was zo vereerd en ontroerd.

Hoe zag jouw maand juni er uit?