donderdag 3 juli 2014

Snelle tip: (TBS) Sorbet in de koelkast

Het is warm buiten, heel warm. Omdat er al teveel gesprayd werd met body mists, splashes en gewone water spray van Evian werd ik het beu. Mijn geheugen liet mij al een hele tijd in de steek, want plots herinnerde ik mij de wijze woorden van een the body shop medewerkster. Lees dit met engelenzang op de achtergrond: "Steek je body sorbet in de koelkast.".


Even de melk en de appelsap aan de kant, want mijn sorbetje moet ook een degelijke plaats krijgen. Ik liet deze ongeveer een uurtje of twee in de koelkast zitten en dan is hij min of meer fris genoeg om te smeren. Natuurlijk mag deze standaard in de koelkast blijven zitten, but that's up to you!


Zo, we kunnen er weer even fris tegenaan! Geniet alvast van het mooie weer, want blijkbaar zal dat komend weekend heel wat minder worden. Zomer, stel ons nu niet teleur hé? We hebben nu een leuke tip om gekoeld door de dag te komen.

Ps. Na nadenken heb ik besloten geen full review te maken over dit product. Er zijn al heel wat blogs geweest die een review zorgden, dus nog eentje erbij is wat overdreven, niet? Dit is een fijn product dat tussen een lotion en een butter ligt. Ik ben er zeker fan van!

Heb jij tips om jezelf te koelen tijdens de zomer (naast Sangria dan)?
© Laupropos | All rights reserved.