Ja, vakantie! Eindelijk alles goed ingepakt, stress, hond naar moeke brengen, tickets checken, het vliegtuig op voor een vijftal uur en daarna met wallen eraf komen. De eerste vakantiefoto's met prachtige zakken onder die ogen, want ja, je moet het thuisfront toch laten zien hoe de aankomst was? Wel... misschien kunnen deze verzorgingen voor noodgevallen wonderen verrichten tegen vermoeidheid.


Ik kreeg enkele producten toegestuurd die zo zouden werken dat ze na het aanbrengen de eerste tekenen van vermoeidheid zouden wegwerken, de huid een extra gezonde boost moeten geven en je moeten doen stralen. In een pakje zitten verschillende kleine capsules, dus hoef je niet meteen een grote fles open te doen. Je kan de capsule openbreken wanneer je er nood aan hebt. De oogpads zijn dan weer afzonderlijk te koop.

Taurine shot (capsules)
Er zitten zes ampulen/producten in één pakket. Het resultaat is een boost voor de huid en onmiddellijk gezond resultaat. Ik gaf het voorbeeld van een jetlag, maar ook bij te losse feestjes (kater ;) ) of ernstige vermoeidheid kan dit product van pas komen.


De capsule openbreken is makkelijk. Gewoon de zijkant kraken en op het cirkeltje drukken. Breng daarna het product met wrijfbewegingen aan op het gezicht, zodat het kan intrekken.


Nadat ik het product opdeed glansde mijn huid extra. Het voelde ook heel gehydrateerd aan, wat wel bijzonder is voor mijn extreem droge huid. De huid wordt er dus extra door gevoed. Dat wallen of vermoeidheid er helemaal van verdwijnen, dat zeker niet, maar het is zeker een manier om te ontstressen. Daardoor ga je er zelf een stuk beter uit zijn. Misschien kan je dus vanbuiten beginnen om je vanbinnen ook een stukje stressvrij te voelen en volop te kunnen genieten.

Patch anti-wallen
Aha! Weg met die wallen (of dat gaan we nu toch testen). Van nature heb ik helaas wallen, dus mocht er een perfect proefkonijn zijn, dan hebben we die nu gevonden. Ook dit product vertelt dat er een onmiddellijk resultaat is en je er fris en opgewekt zult uitzien. 


De oogpads zitten in een verzegeld zakje, dus het is heel hygiënisch en voor éénmalig gebruik. Deze pads kunnen aangebracht worden bij vermoeidheid, dus het tripje op het vliegtuig is een mooie gelegenheid om deze uit te halen.


Even een sexy pose aannemen, want deze oogpads zijn allesbehalve sexy. Deze waren makkelijk aan te brengen, maar ik merkte dat ik ze na een tijdje nog kon verschuiven. Helemaal vast zitten ze niet. Na een tiental minuten vielen ze er gewoon af, terwijl ze er een vijftien-tal minuten op mochten zitten. Misschien ben ik een 'wriemel-gat' (beweeglijk persoon), maar ik denk toch dat dit niet de bedoeling was. Misschien als ik ging liggen of rustig ging neerzitten om te testen was dit niet gebeurd. De pads lieten, net zoals het vorige product, een gehydrateerd gevoel achter. Ook al hebben ze niet hun volledige zit-tijd gehad. 


Bijzondere producten waarvan ik eerder niet had gehoord. Best leuk om uit te proberen, vooral de capsules toch. Het gevoel achteraf is verluchtend en zorgt ervoor dat de stress daalt. Dat heb je soms echt nodig.

Soin shock verzorging van Hayseï | DI
Anti wallen patches € 4,90
Taurine shot € 6,90

Gaan jullie deze zomer op vakantie?