maandag 28 juli 2014

Stash flash: M.A.C

Ik herinner mijn eerste M.A.C. product nog heel goed. Ik had er al duizenden dingen over gehoord op YouTube en had besloten met welk product ik wilde beginnen. Een tripje naar de toen nog enige M.A.C. winkel van Belgiƫ bracht mij dichter bij mijn doel. Tot ik bij de winkel kwam en de twijfel toeslag.


Heel eerlijk gezegd is M.A.C. niet mijn meest favoriete make-up product. Mocht ik een merk kiezen ging ik beslist voor the Balm of INGLOT. Die zijn in kwaliteit even goed (en misschien ook beter), maar minder gekend. Soit, dat laat niet weg dat ik geen producten van M.A.C. heb.


Drie lipsticks die ik op verschillende manieren in handen kreeg: gekocht, gewonnen en via een blogsale. Ik weet dat ik nooit meer de volle prijs van een M.A.C. lipstick zal betalen, daar ze mij niet echt bekoren. Ze geuren namelijk. Toch bevatten ze heel wat pigment en glijden ze mooi over de lippen.
Party line - Crosswires - Creme'd'nude 


Nog een product dat ik kocht op een blogsale was deze limited edition eyeliner stift. Ik heb momenteel een eyeliner van l'oreal die er precies hetzelfde uitziet, maar wel stukken beter op de oogleden blijft zitten. Heel jammer, want deze dikke stift soort vind ik het fijnst om te gebruiken. Deze zwarte liner heet rapidblack en heeft een diepzwarte kleur.
Rapidblack liner (wonderwoman collectie)


Lip erase van M.A.C., dat was het eerste product van het merk in mijn stash. Vooral youtubers zorgden ervoor dat ik het aankocht. In het begin van de aankoop gebruikte ik het daadwerkelijk, maar nu is het wat in de vergetelheid beland. Misschien moet ik het in mijn dagelijkse bakje leggen, zodat ik het meer gebruik onder een lipstick? Het peachy kleurtje ernaast, een paint pot in perky, behoort wel tot mijn favorieten. Het is een primer dat oogschaduw langer doet zitten en de kleur past enorm bij zowel lente als zomer. Misschien wel mijn meest doordachte aankoop.
Lip erase - Paint pot in perky


Een bescheiden stash die toch kan tellen voor iemand die geen al te grote fan is van het merk. Natuurlijk wandel ik altijd de M.A.C. binnen om hun nieuwste producten te bekijken en heerlijk te swatchen, maar nieuwigheden mag ik niet meer kopen, hoe zeer het ook kriebelt. Ik gebruik het gewoon te weinig als ik eenmaal thuis ben.

Heb jij M.A.C. producten in je stash?
© Laupropos | All rights reserved.