Een beauty-liefhebster die heel wat meer leuk vindt dan enkel beauty. Ik deelde al knutsel-, teken-, muziek-... hobby's met jullie, maar de liefde voor kawaii (= schattig) spulletjes komen niet vaak voor op de site. Ik maakte enkele jaren geleden een bestelling op een kawaii site, waardoor het weer kriebelde voor iets nieuws. Mostcutest.nl leek mij de perfecte site om een bestelling te plaatsen. Het pakketje doen we gezellig samen open. Pas op, dit is een Engelse video:


Bestelling
Bestellen gaat heel makkelijk. Doordat alles er zo schattig en felgekleurd uit ziet wordt de boel heel aantrekkelijk. Je kiest je spulletjes, gaat verder naar het winkelmandje en geeft een eventuele korting in. Daarna kan je betalen met iDeal, Bancontact/mister cash of paypal. Na het bestellen krijg je meteen een mail met daarop de gekochte goederen. Als de betaling rond is, krijg je meteen bericht daarvan en ook als het pakketje verzonden is krijg je er nieuws over. Het pakket krijgt een eigen track-nummer zodat het tijdens de reis bekeken kan worden. Voor informatie over de verzending en verzendingskosten kijk je misschien beter op de site. Daar wordt alles zeer netjes uitgelegd.

Aankomst
Het pakketje kwam onwijs snel (1 dag?) aan met een postwagen. Natuurlijk is dat niet bij elke bestelling zo. Als je pakket door de brievenbus past, dan vind je het gewoon in de brievenbus terug. Op de webshop staat vaak te lezen onder de producten of het om pakketpost of brievenbuspost gaat. Deze extra kosten worden erbij gerekend. Het pakketje kwam aan in een witte doos en werd dicht gehouden door tape.


Per toeval bestelde ik de laatste memoblokjes van deze soort. Op de site zagen ze er groot uit, maar deze zijn heel klein. Heel erg vond ik dat niet, want ze zijn zo cute! Pakweg 10cm lang en 6cm breed, wat perfect is voor een extra berichtje in een pakket. Mocht je nog op zoek zijn naar een memoblokje, geen paniek, want er zijn nog andere soorten. [Memoblokjes]


Popin' cookin is altijd leuk als bezigheid. Het concept is vernieuwend en onbekend in Vlaamse/Nederlandse snoepwinkels. Door middel van zakjes en water te mengen kan je hele brouwsels of maaltijden maken. Natuurlijk doen deze boxen er nog een schepje bovenop, want drinken uit een toilet. Hoe verzin je het?! Heel stiekem vind ik dit heel leuk om als verjaardagscadeau in te zetten voor mijn nichtjes. Dan kunnen ze lekker op eten wat ze gemaakt hebben. [Popin cookin]

En of ik blij ben met deze bestelling. Nu heb ik weer wat leuke spulletjes om uit te proberen en plezier te maken en heb ik weer nieuw schattig papier erbij. Mocht je grote fan zijn van kawaii spulletjes kan je zeker en vast terecht bij Mostcutest.nl .

Kende jij het woord 'kawaii' al?