donderdag 14 augustus 2014

Top 5 thursday | Lipsticks

Misschien een nieuw rubriekje om de donderdag mee te vullen? Het was even zoeken tussen mijn lipsticks om er de fijnste uit te halen, maar na goed zweten is het mij gelukt. Een echt lipstick-meisje ben ik niet, maar lippenbalsem of matte creams, dat wel. Daar de vraag gaat naar de lipsticks mocht al mijn aandacht naar de sticks gaan. 


NYX - summer love: toen ik interesse begon te krijgen in make-up was ik op zoek naar de perfecte nude lipstick. Heel wat uurtjes twijfelen herinner ik mij als ik aan deze lipstick denk. Toen heb ik hem laten schieten, maar later kwam de tijd dat er heuse sales waren omdat NYX niet meer mocht verkocht worden in webshops. Ik profiteerde en mocht deze met veel plezier aan mijn collectie toevoegen.

HEAN Vitamin coktail - wild coral: deze lipstick kreeg ik toegestuurd door makeupactie.be. Naast de mascara was dit ook een enorm geliefd product uit het pakket. Hij is felroze, maar met een hint koraal er in en geurt ontzettend goed.

NYX - snow white: Een favoriete kleur rood met een blauwe ondertoon. Na lang zoeken is dit de kleur rood die het best past en tegelijk ook eens fijn zit en slijt. Heel duur was hij ook niet en als klap op de vuurpijl was dit één van mijn eerste internet aankopen. Als daar niet veel liefde achter zit. 


M.A.C. - crosswires: Veel geluk zorgde ervoor dat ik deze M.A.C. lipstick aan mijn collectie mocht toevoegen. Eerder schreef ik dat ik niet zo'n grote fan ben van M.A.C. lipsticks, dat klopt ook, maar toch vind ik de kleur van deze stick ontzettend mooi. Het is een zomers kleurtje met ronze en een lichte hint oranje.

Yves rocher cherry lipstick - Marron glace: Laat je niet bedriegen door onderstaande laatste swatch van de lipstick, want de kleur die hij achterlaat is enkel een waas. Niet erg, want dat vind ik net zo leuk aan dit product. Ook de geur is verrukkelijk zoet, want het ruikt naar kersen.


Na dit artikel te maken leek het mij goed om eens de grote kuis te houden tussen de lipsticks. Veel lipsticks van deze merken behoren tot mijn favorieten, dus dat betekent dat ik deze wel heel leuk vind. Geen lipstick-meisje, maar toch een lipstick lover.

Welke lipstick zou je nu echt heel graag in je stash willen zien?
© Laupropos | All rights reserved.