maandag 8 september 2014

Beauty/Nail boeken die ik aanraad

Uit boeken kan je heel wat leren. Naast het lezen voor mijn werk durf ik af en toe er een beautyboek bij nemen. Niet enkel als juf, maar ook als beautyblogster moet ik achtergrond hebben over de branche. Ik zet enkele van mijn favoriete boeken op een rijtje: 


Nail Art | Donne & Ginny Geer
Steeds meer wil ik weten over nagels. Eerder zei het mij niets, maar toch groeide de interese ervoor. Toch is het niet makkelijk om te beginnen met iets waarvan je niets weet, dus een boek kan helpen. Dit vrolijke nail art boek heeft heel wat how-to's (die ook een beginner kan maken) met heel wat vrolijke foto's, tips, do & don'ts.Beauty | Lauren Conrad
Jaren geleden was ik heel enthousiast over het boek 'Style' van Lauren Conrad. Het heeft even geduurd voor ik Beauty indook, maar het wachten loonde. Beauty is een boek met persoonlijke tips voor alle soorten vrouwen. Zo kan je er lezen hoe je wenkbrauwen moet doen, welke haarstijl het best bij je past en persoonlijke tips van Lauren zelf. Ze komt over als een heel lief meisje die er met wringen gekomen is. Respect, hoor! Prachtig boek met prachtige illustraties en alle informatie die je over beauty nodig hebt.
Happy Nails | Elfi de Bruyn
Net zoals Nail art is Happy nails een boek vol schattige en makkelijke nail-arts met een persoonlijke toets. Elfi vertelt kort over hoe ze in de nail-art business gerold is tot DIY's om eigen dotting tools te maken tot de anatomie van de nagel. Foto's worden afgewisseld met tekeningen, flashy tips, enzovoort. Nog leuker is dat er een tweede boek uit komt op 9 september 2014, waar je hier al een interview kon over lezen.

Welke beauty- of nagelboeken raad jij aan?
© Laupropos | All rights reserved.