woensdag 17 september 2014

Favorieten van augustus 2014

Om de gewoonte te doorbreken en omdat ik te weinig favorieten heb voor de maand Augustus maken we er een foto-post van. Vooral de beauty spullen kwamen naar voor, omdat ik er zowel nieuwe leerde kennen als dat er oude favorieten herontdekt zijn.
 Van Sally Hansen ben ik leren houden. Eigenlijk kende ik het merk totaal niet, maar overtuigd ben ik zeker. Over de toap coats dan toch. Zowel de matte als de shiny top coat werken heel goed. Ze zorgen er ook voor dat de nagel glad en gezond aanvoelt. Een volledig review vind je hier.
 Ook Yes Love was een ontdekking deze maand. Uit een bomvol rek met lakjes kiezen was niet makkelijk, maar na wikken en wegen koos ik voor de chunky versies. Vooral de roze en de blauwe behoorden deze maand tot mijn favorieten. Een volledig review vind je hier. Qua make-up is het binnen de perken gebleven. Ik ruilde een wenkbrauwpotlood in voor een creamy wenkbrauwproduct en herinnerde mij weer dat dit een oud lievelingsproduct is. Misschien gebruik ik zelfs liever de E.L.F. kit, dus kwam weer in mijn dagelijkse bakje terecht. Het resultaat is naturel en het product is heel makkelijk aan te brengen.
 Nog een product dat in mijn dagelijkse bakje een plaats kreeg, maar geen herontdekking is, is de Jane Iredale eye gloss. [review] De finish die de gloss afgeeft is naturel, maar dat is net wat ik wil bekomen bij een dagelijkse look. Een snelle touch op met dit product en ik zie er een pak wakkerder uit.
 Snelle looks maak ik de laatste tijd altijd met mijn the Balm balmbini volume 2 palet. Er zitten heel wat leuke kleurtjes in, maar ik ga vooral voor de highlighter en pikzwarte oogschaduw. Deze zijn perfect om een lijntje te trekken op de wimperrand en om te highlighten op het wenkbrauwbot/binnenste ooghoek. Mocht ik de oogplooi wat meer willen aanzetten doe ik dat met één van de drie kleurtjes.
 Als laatste was de Essence wave stift een leuk nieuwtje. Deze was zo gepigmenteerd dat ik hem moest meenemen voor in de ooghoek. Ook de bijzondere lichtblauwe kleur maakt een ooglook tot iets speciaals. Niet iets wat ik elke dag gebruik, maar daarom minder mooi.

Wat waren jouw favorieten tijdens de maand augustus?
© Laupropos | All rights reserved.