woensdag 3 september 2014

OPI in Big Bazar

Misschien hebben jullie al op de Nederlandse blogs gelezen en misschien kennen jullie de big bazar al. Maar toch denk ik niet dat er veel van jullie weten dat de big bazar ook in België bestaat!


Pearl Diver, Got Style? en Stir-fried eggplant.

Big bazar komt nu met een actie waarbij je 3 potjes OPI nagellak kunt halen voor maar 10 euro, wel een leuke actie aangezien ik in de ici paris bijna 14 euro neerleg voor 1 potje. Natuurlijk ging ik dus als een gek naar de big bazar en heb ik 3 kleuren uitgekozen ! (braaf hé, ik heb het maar bij 3 kleuren gehouden ! het duurde wel een kwartier eer ik gekozen had welke)


De eerste kleur is pearl diver en is een zachte witte kleur met duochrome erin. Ik kreeg het effect niet op foto te pakken, maar het is een leuke nude kleurige lak die toch opvalt.


Als tweede verdween stir-fried eggplant in mijn mandje. Een vreemde naam voor een mooie lak. De lak is heel donkerpaars (zoals een eggplant of aubergine, wie had dat gedacht?) met dan heel veel kleine goudkleurige glitters in. Een prachtige lak voor in de wintermaanden vind ik.


Als laatste is er een lakje van de Nicole editie van OPI in mijn mandje verdwenen, dit was got style ? De lak is roestbruin wederom met glittery finish. De lakken van OPI zijn van goede kwaliteit, maar om er 13 euro per flesje voor te gaan betalen vind ik teveel van het goede, daarom dat ik zo enthousiast was met de actie van big bazar.

Op de website vind je een big bazar bij jou in de buurt, ikzelf ben in Sint-truiden geweest en daar lagen nog een aantal mandjes vol met lakken. Er zijn er nog winkels in Tongeren, Bilzen, Lanaken, Lommel, Mol, Olen, Zandhoven, Oud-turnhout, Halle, Oudenaarde en Roeselare

Ben jij al eens naar Big Bazar geweest?
© Laupropos | All rights reserved.