vrijdag 12 september 2014

Top drie uit de badkamer van... Eline! (Nieuwe gastblogster!)

Het hele jaar door maak ik gebruik van meerdere producten maar er zijn er altijd drie die zeker iedere dag aan bod moeten komen. Deze wil ik dan ook heel graag voorstellen aan jullie. 


Bodylotion voor zachte huid
Deze bodylotion gebruik ik iedere ochtend na het douchen. Ik vind het een heerlijk gevoel op de huid. Je huid voelt meteen soepel aan en je hebt nog een verfrissender gevoel dan voorheen. Ook heeft het een zeer aangenaam geurtje. 


In deze bodylotion zit er amandelolie die zorgt voor een sterke huid. Ik gebruik dit vooral om mijn huid, die uitgebreid is door te snel te verzwaren, soepel te houden en steviger te maken. Dit is ook zeer goed voor zwangere vrouwen tegen zwangerschapsstriemen. 

Je kan dit wel niet zo gemakkelijk vinden langs hier in de winkels. Ik kocht dit in Hair & body beauty in Sluis voor 8euro. Maar in het Kruidvat vind je een variant erop maar dan is niet specifiek voor de zachtere huid maar wel met amandelolie.

Nivea dagcrème voor gevoelige huid
Ik heb zeer lang naar de juiste dagcrème gezocht voor mijn huid. De ene was te vettig waardoor ik een vettigere huid kreeg, de andere was dan niet vet genoeg waardoor de droogte niet wegging, enz. 

Maar heel toevallig toen ik in het Kruidvat liep, stond er grote reclame voor Nivea. 
Ik had er al zoveel geprobeerd dat ik dacht één meer of min daarop zal het niet komen. Ik ga het gewoon eens uitproberen. De eerste keer toen ik het aanbracht was ik niet zo overtuigt. Ik dacht dat het weer zo een vettigere indruk ging nalaten maar ik had ongelijk. Het was de perfecte dagcrème voor mij, mijn huid voelt zacht maar helemaal niet droog of vettig. 


Het is ook een dagcrème waar je niet zoveel van nodig hebt. Je doet er zeker een maand en half of zelfs iets langer. Dit kan je verkrijgen in het Kruidvat voor 7,99euro.

Viva rock van John richmond 
Dit is een zeer fruitige parfum die lang blijft. Ik zelf ben wel nogal vrijgevig met een geurtje en spuit dan ook zeker een 5 a 6 tal keer boven mijn lichaam. Het is een zeer vrouwelijke geur. De eerste maal dat je dit parfum gebruikt heb je het gevoel dat het een sterke geur is maar dit gaat snel over. Je krijgt al snel de langblijvende geur die niet overheersend is maar wel zeker aanwezig is. 


Ik heb dit gekocht een solden prijs in Harolds in Londen. Maar als jullie het willen bestellen kan dit gerust ook, ik zal het de volgende keer via de site: http://www.fragrancenet.com/viva-rock-perfume/john-richmond/womens-fragrances/wf/nl_US/23923 doen. Je betaalt 25,71 Euro. Let er wel op dat er nog verzendingskosten worden aan gerekend. Ik vind het echt wel de moeite waard.

Welke top drie zou jij niet in je badkamer willen missen?
© Laupropos | All rights reserved.