dinsdag 7 oktober 2014

Action shoplog | Geurkaarsen, marshmallows & nail-art

En toen ging ik de action binnen voor één product, said no one ever. Ik ging dus oorspronkelijk nail-art stripers halen, maar think again. Ik liep zoals gewoonte met een hele zak naar buiten. Niet getreurd, het zijn allemaal leuke goodies!^ Tip: Ik zag leuke Dr Van Der Hoog maskertjes liggen bij de beauty-afdeling voor minder dan een euro per stuk.

Nu het herfst is kan ik weer geurkaarsjes uithalen. Altijd heerlijk om een kaarsje aan te steken tijdens het tv-kijken. All-time favorite geur is vanille, maar de besjes doen het ook heel goed.Totaal random, maar voor mij een superleuke aankoop, zijn deze tangen. Deze zal ik gebruiken om juweeltjes mee te maken. Normaal zijn de juwelentangen heel duur, maar deze doen het even goed. Score! Ik kocht ook nog wat marshmellows omdat deze heerlijk zijn in chocomelk. Herfst = chocomelk maand.Goed nieuws, want ik kocht inderdaad waarvoor ik naar de Action ging. Ik nam drie nail-stripers mee. Ik had er al eerder een review over geschreven, maar dit waren niet mijn producten. Nu heb ik eigen exemplaren voor misschien een re-review? (Wat denken jullie?) De airbrush pennen zal ik gebruiken voor een nail-art die ik in een nail-art boek vond. Het proberen waard.

Waarmee lopen jullie altijd naar buiten in de Action?
© Laupropos | All rights reserved.