maandag 13 oktober 2014

Even kletsen - Oktober

"Dag!', zo start ik niet vaak een artikel. Doorheen de jaren heb ik eigenlijk nooit heel persoonlijke artikelen geschreven en dat is goed zo. Toch is dit jaar niet zoals andere jaren, want nu heb ik een zee van tijd om alles te doen waar ik vooraf geen tijd voor had of het licht voor zag. Het leek mij goed om even neer te zitten, terug te blikken en vooruit te kijken.


Werk
Een werkloze juf, helaas. De sollicitatiebrieven zijn de deur uit en blijven een herhalingsbrief schrijven naar dezelfde scholen, het is geen pretje. Momenteel is het wachten op een blijde zwangerschap of een slepende ziekte van een collega. Ik hou mij vast aan het feit dat ik niet de enige ben, want veel mijn vriendinnen zitten thuis, werkloos. Ik hoop dat het telefoontje snel komt en zoniet zoek ik een oplossing. Zoals ik eerder zei: nu  heb ik een zee van tijd en kan ik doen wat ik vooraf niet kon. Stiekem kan ik nu dingen uitpluizen en stap voor stap een andere weg inslaan. Ik ga er niet te veel over vertellen, want misschien wordt het niks, maar als het iets wordt dan stopt het juf zijn voor mij. Wie weet... al ga ik de kindjes wel missen. Ook de site groeit enorm, mede omdat ik er mijzelf helemaal kan op storten.

Rijbewijs
Blijkbaar was het een vijf jaren plan, maar het rijbewijs is er eindelijk. Eerst was ik zo bang om te rijden, echt schrik, en na pushen lieten mijn ouders mij zes uren rijschool volgen. Alles goed en wel, maar na die zes uren heb ik jaren niet meer gereden (ook mijn theoretisch examen verstreek op die manier). Vorig jaar kwam mijn oom met een autootje genaamd 'buil' naar mij toegestapt. Je kan het je wel voorstellen. Hierdoor herpakte ik mij bij het rijden en nam ik 20 uren in de rijschool waardoor ik alleen kon rijden en 'mijn draai' kon zoeken in de auto. De uiteindelijke redding, want afgelopen dinsdag mocht ik eindelijk dat stomme (excuseer) kaartje van het stadhuis halen. Die dinsdag was ik zo nerveus, maar zo nerveus! Gelukkig staat 'permanent' op het rijbewijs. Want zoveel stress, dat overleef ik geen tweede keer. Komende donderdag heb ik een nieuw doel: eens naar het buitenland rijden. Fingers crossed!

Liefde
Al bijna een jaartje en een half ben ik bij mijn 'nieuwe lief', die eigenlijk niet zo nieuw is intussen. Het gaat nog steeds erg goed en elke minuut leren we wel iets bij van elkaar. Dat als ik B zeg hij A zegt, dat neem ik er graag bij. Zo leer ik nog iets en leer ik eens ogen open trekken. Hij is ook iemand die pusht en mij helemaal steunt in beslissingen. Zo zou hij het niet gek vinden als ik plots het juf zijn opgeef en iets helemaal nieuws doe. Het gaat goed!

Site
Ik hoef het waarschijnlijk niet eens te schrijven, maar wie deze site al een tijdje volgt, ziet dat het verandert. Meer artikels, meer advertenties, winacties, sponsoring, events ... het gaat de laatste tijd echt als een trein. Nog steeds ben ik 'Laurence from the block' waardoor ik altijd moeite heb om prijzen te verhogen of meer eisen te stellen. Ik ben immers altijd blij als een bedrijf waarde in mijn site ziet (ik kan er niet op hameren hoeveel deugd dat doet). Ook de reacties zijn inmens, dus dankje daarvoor! Ik hoop alvast dat het in een rechte lijn de lucht in schiet met de site, want ik doe het ontzettend graag.

Webshop
Enkele panikerende twitteraars wilden mijn shop (dat normaal aan de rechterkant staat) verdwenen is. Dat is normaal. Ik heb alles verkocht wat erin stond, dus kon deze wel weg. Intussen kreeg ik het idee om het wat professioneler aan te pakken en een echte webshop aan te maken waardoor het bestellen wat makkelijker gaat. Op die manier kan ik onderdelen van gemaakte DIY verkopen zodat ook jullie kwalitatieve producten kunnen gebruiken om mooie dingen mee te maken. Ik stel jullie al even de website voor, dus neem gerust een kijkje en/of bestel: http://www.easywebshop.com/cutebasket/

Ik maak ook nog steeds poppetjes, maar op aanvraag, daar ik de 'reserve' helemaal verkocht heb. Die categorie voeg ik doorheen de week toe. Wie weet komt er in de toekomst nog een categorie 'beauty' bij die ik eerst reviewde op de site. Kan ik heel makkelijk doorverwijzen. Wat denken jullie van dat idee?


En? Hoe gaat het bij jullie?
© Laupropos | All rights reserved.