dinsdag 21 oktober 2014

High-end producten | M.A.C., Phycicians Formula, The Balm ...

Over het algemeen zitten er budget-producten in mijn stash, maar af en toe (als ik heel braaf ben), mag ik een extraatje van mijzelf. Die extraatjes zijn soms een stuk duurder dan doordeweeks. Ik haalde enkele van deze praaltjes uit de stash en zet ze even op een rijtje.


Te beginnen met een strakke lipstick van Sothys. Laat je niet vangen, want deze ziet er heel diep gepigmenteerd is, maar is het niet. Deze heeft een sheer finish en heeft lichte roze glitters. Toch is deze lipstick zijn geld waard, want hij voedt de lippen en komt klassevol over. Het is altijd fijn als ik deze uit mijn handtas mag halen en 'tussen het volk' op mag doen. Even stoefen mag wel eens.


Voor blushes ben ik altijd een grote sucker geweest. Ik laat mij af en toe vangen aan een limited edition blush, maar soms mag het ook iets meer kosten. De M.A.C. blush verkeeg ik door met iemand te ruilen. Zo kreeg ik nieuwe make-upjes en kregen mijn oude make-upjes een nieuwe thuis, zonder dat ik geld kwijt was. Prachtige kleuren in een mooie swirl. Ik kan er uren naar kijken. De hartjes blush van Phycicians formula is ook zo'n prachtig hebbeding.


Mijn favoriete merk the balm mocht niet ontbreken. Het is een niet zo bekend merk, maar moet zeker niet onderdoen voor merken zoals too faced, urban decay, tarte ... Ik vind the balm persoonlijk een tikkeltje leuker omdat de verpakking super origineel is. Daar leg ik dan graag een extra centje voor neer. Momenteel heb ik al drie paletten, één blush en één bronzer in de verzameling.

Welke high-end producten vind jij echt de moeite waard?
© Laupropos | All rights reserved.