Wat lief! Niet alleen omdat het er letterlijk opstaat, maar ook omdat het er gewoon lief uitziet. Via www.mijnnaamketting.nl mocht ik opnieuw een product uitkiezen en deze keer ging ik niet voor een naam, maar voor een woord. Soms is er een eigenschap in een persoon die je aan hem/haar kunt geven. Zo is iemand knap, stoer, getalenteerd, slim, openhartig, eerlijk ... . Zoiets zeggen we nooit aan elkaar, best jammer, want het zijn de eigenschappen die ons maken tot wie we zijn en niet onze naam. Velen vertellen mij dat ik lief ben, dus daarom koos ik de eigenschap 'lief'.
Er zijn meerdere armbandjes te koop op de site, maar ik koos voor deze gevlochten soort in een felroze kleur. Ik kon ook blauw, oranje of paars gekozen hebben. Het bandje kan groter of kleiner naar eigen wens dankzij twee kleine touwtjes. Hoe steviger je deze trekt, hoe kleiner de armband wordt. Zelf draag ik het op de kleinste stand door mijn hele dunne polsen. Mocht het nog te groot zijn (ja, dunne polsen ;) ) dan kan je de extra schakels weghalen langs het woord 'lief'. Dat lukt prima en zat voor mijzelf een stukje beter. 

Het armbandje zit goed in elkaar. De letters doen mij denken aan mijn naamketting (zie link hieronder). Ze zijn ook in een Carrie stijl en zijn stevig. Het lijkt alsof deze woorden makkelijk buigen, maar na twee jaar een exemplaar te hebben, weet ik dat het niet het geval is. Mocht het kettinkje vuil worden, kan je het makkelijk poetsen met een beetje water en een tandenborstel. Een (heel!) klein beetje tandpasta werkt ook. Wil je meer weten over het bestellen, de verzending, mogelijkheden ... verwijs ik door naar volgend review waar ik voor een naamketting ging.


Dit armbandje is super leuk om te combineren met mijn andere armbandjes. Ze passen perfect bij elkaar. Een leuk cadeau voor jezelf of voor anderen. Mocht je van plan zijn om een aankoop te doen dan geef ik daar graag een kortingscode voor DAISIES14. Deze code geeft je 10% korting op de hele aankoop. Er zijn geen verzendingskosten, want de verzending is gratis. 

Shamballa Naam Armband - Mijnnaamketting.nl | €29,95
Wat vind jij van deze eigenschap armband?