donderdag 23 oktober 2014

Thursday top 5 (3?) | Foundation - BB cream

De top 5 veranderen we even naar een top 3, met de simpele reden dat ik nu eenmaal geen vijf foundations /creams heb die ik geweldig vind. Op dagelijkse basis durf ik zelf enkel concealer te gebruiken of een likje BB cream. Wie een goede huid hoeft niet te plamuren. Ik hou hout vast, maar tot zover mag ik heel tevreden zijn met mijn babyhuidje.Skin 79 GOLD BBcream - Mijn favoriete BB cream aller tijden waar ik nog niet zonder bij viel. Altijd heb ik een back-up van deze in huis. Een getinte dagcrème die goed in de huid trekt en die subtiel op de huid zit. Deze verbergt onzuiverheden niet, maar maakt de huid toch een stukje egaler. 

BB cream Aqua rush water drop - Eentje die heel fijn is en vergelijkbaar met de skin79. Het verschil zit hem vooral in de geur en kleur. De substantie is ongeveer hetzelfde en dringt makkelijk in de huid.

MAX Factor 3 in 1 - Deze kocht ik door de lovende woordjes bij medeblogsters. Een grote cover-up hoef ik niet en dat mag je bij deze foundation niet verwachten. Toch dekt deze beter dan een BB-cream, dus bij grotere break-outs durf ik deze erbij te halen. Ook tijdens de winterperiode is deze meegenomen, maar dan moet ik er voorzichtig mee omspringen. Hij is namelijk iets te donker voor mijn huid. Even mengen met een dagcrème helpt. 

Welke behoren tot jouw favoriete bb-creams of foundations?
© Laupropos | All rights reserved.