donderdag 16 oktober 2014

Thursday top 5 | Highlighters

Highlighter is een fenomeen dat de laatste jaren opdook. Ik was meteen verkocht, want extra glitters of glans, daar deins ik niet voor achteruit. Sinds die jaren is de stash highlighters best veel gegroeid.


Highlighters gebruik ik zowel op het gezicht, als op het wenkbrauwbot of de binneste ooghoek. Dat is het leuke aan het product, dat je het voor zoveel kan gebruiken. Ook een ooglook die een extra touch nodig heeft, kan je pimpen met wat highlighter. 


 Essence Me&my ice cream - Het bolletjes idee was zo vernieuwend en kleurrijk dat deze zonder pardon of het lezen van reviews in mijn winkelmandje lag. Deze geeft een heel subtiele glans en is niet één van mijn beste highlighters, maar mooi. Dat zeker! Deze is niet meer te koop.
 Essence WAVE highlighter blush - In het assortiment van juli 2014 kon je deze vinden. Vooral de parelmoer-achtige glans zorgde ervoor dat ik deze wilde, want zo'n highlighter had ik nog niet. Extra erbij komt dat hij limited editon en budgetvriendelijk is. Deze is helaas niet meer te koop.
 Eyeslipsface gotta glow - Deze schijnt een goede dupe van NARS albatross te zijn. Helaas kan ik niet vergelijken, maar op zichzelf is deze blush ook prachtig. Deze is heel gepigmenteerd en aan de gelere kant. Deze kan je nog steeds kopen in de E.LF. shop voor 4 Euro.


 MUA highlighter - Het eerste product dat ik kocht toen MUA in België verkrijgbaar was, was deze highlighter. Tijdens een tripje naar Londen, een half jaar eerder, zat ik al te twijfelen, maar toen liet ik hem liggen. Nu hij plots zo makkelijk verkrijgbaar was, ging ik er gewoon voor. Een goed gepimenteerde blush met een gouden toets erin. Deze kan je nog steeds kopen in het MUA rek.
 Catrice highlighter pen - Highlighters zijn er in alle soorten en maten, dus ook in stick/pen-vorm. Deze is eerder creamy, dus blend ik eerder met mijn vingertoppen. De kleur die hij achter laat is eerder een huidskleur, maar met een zeer licht goudachtige finish.


Welke was jouw eerste highlighter?
© Laupropos | All rights reserved.