donderdag 30 oktober 2014

Vijf nagellak kleuren die iedereen wel staan (gastartikel)

Blogvriendinnetje Laurence en ik kwamen op het idee om een gastartikel voor elkaar te schrijven en dus krijgen jullie vandaag een artikel van mijn hand. En wie mag ik dan wel wezen? Ik ben Bianca, A.K.A. Misslanghaar, crazy cat lady en beautyblogger met een passie voor nail art. Om jullie ook allemaal aan een nagellak verslaving te helpen deel ik vandaag 5 nagellak kleurtjes die bij iedereen passen.Je leest het zo vaak bij reviews van nagellak: “Ohnee, lichte pastelkleuren staan me echt niet” of “met donkere nagellak lijken mijn handen sneeuw wit”. Vandaag laat ik jullie 5 kleuren zien die je wél zullen staan, ongeacht of je een lichte of donkere huid hebt, ongeacht de koele of warme ondertoon van je huid. 


Nude met beige ondertoon
Of je gaat voor een sheer lichtroze nude tint of je gaat voor een dekkende beige nude tint. Nude nagellak geeft een verzorgde indruk, is onopvallend en ook nog eens de perfecte basis voor nail art. Verschillende merken hebben een nude nagellak collectie maar mijn favoriet is deze Highschool Flirt van Gosh.Mintgroen
Niet voor niks was Jade van Chanel een aantal jaren geleden een enorme hype, samen met alle dupes die toen gemaakt zijn. Mintgroen is de perfecte kleur voor iedereen: blauw genoeg voor koele types en door het vleugje groen ook geschikt voor warme types. Het is ook een kleur die je het hele jaar door kan dragen. Sold out forever van Catrice is mijn favoriet.


Magenta
Nog zo'n kleur met een neutrale ondertoon is magenta, al is deze kleur vooral voor de zomer geschikt omdat hij aan fleurige bloemetjes en zoete drankjes doet denken. Splash of grenadine van Essie is met zijn toepasselijke naam mijn favoriete nagellak in deze kleur, maar Pinch of Punch van Sally Hansen is een mooie dupe die je voor amper 1 euro in de Action kunt vinden.


Metallic zilver
Hoe vaak heb je al zilverkleurige nagellak opgehad? Nog nooit? Doen! Het staat bij iedereen mooi, combineert mooi met je kleding en sieraden en is een stuk draagbaarder dan je denkt. Altijd feestelijk maar nooit too much. Ik ben zelf helemaal weg van Gosh Frosted Silver maar als je niet houdt van structuur op je nagels dan is O.P.I. - haven't the foggiest ook een echte aanrader.


Donkerblauw
In je stash zou zich minstens één donkere tint moeten bevinden. Omdat zwart te hard kan overkomen is donkerblauw een prima alternatief. Minder vampy dan bordeauxrood maar zeker niet minder chique. Kies wel een hele donkere blauwe tint, tegen het zwarte aan, de kleur kan anders gaan vloeken met je huid als je een warm huidtype bent.

Ik hoop dat jullie mijn artikel leuk vonden en dat je bovenstaande kleurtjes eens zal proberen.
Succes! X Bianca
© Laupropos | All rights reserved.