zondag 19 oktober 2014

Wat vind jij | Belgische of Nederlandse beautyblogs

Al eeuwen staan de Belgen tegenover de Nederlandse bevolking. We vergelijken elkaar bij alles. Onze frieten -uh, patat- zijn lekker, flutjesbier zit blijkbaar in Nederland, maar voor de klompen en kaas moet je blijkbaar bij hen zijn. Hoe zit het nu met de beautyblogs?

I I I    ----      I I I

Mijn mening
Ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik van mijn kleine Belgenlandje hou. We worden vaak achteruit gestoken bij nieuwe collectie en de blogs zijn hier zo onbekend dat je drie keer moet uitleggen wat het inhoud voor iemand het verstaat. In Nederland gaan zo'n dingen veel sneller. Toch lees ik vaker Nederlandse blogs, dan Belgische, omdat ze net dat tikkeltje meer hebben en verder staan in hun blogwereld. Foei...

Jullie antwoord
A. Ik lees Nederlandse beautyblogs, omdat...
B. Ik lees Belgische blogs, omdat...
C. Ik eet van beide walletjes
© Laupropos | All rights reserved.